anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut Tpa: Vraeu sa va Povestesc un vis. Acest VIs il am de 3 nopti. Exact acelasi vis.
Eram Intr-un bar Dar Totusi Parea cu locul meu de munca..la care am mers 2-3 zile. am 16 ani. Stateam in "barul" acela si intra pe usa o fata blonda mai mica de statura creata cu niste pistrui pe fata si ochelari. era tot de varsta mea. semana cu o fata care am placut-o mai demult. Am stat foarte mult in bar si cand a plecat ma sarutat.eu in ziua urmatoare am cautato peste tot si am itnrebat un om unde este si a zi "Daca este fata perfecta pentru tine se va arata " Tin Minte cuvant cu cuvant. ceea ce e ciudat la un vis. era un barbat mai batran statea pe scaun si avea o matura sau ceva de genu in mana.am tot cautato toata ziua si pana la urma nu mai stiu cum s-a terminat parca am vazut-o in departare venind pre mine si m-am trezit dintr-o data. Toata ziua m-am gandit la fata aia si parca m-am indragostit de o persoana pe care nici nu o cunosc.
Pareri? Ce Credeti Ca inseamna

Răspuns Câştigător
| YOLO3e333 a răspuns:

Astea sunt vise si vise ar trebui sa ramana. Nu inseamna nimic, subconstientul tau a creat un scenariu de dragoste.

2 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Foarte ciudatthinking Oricum, nu poti visa o persoana fara sa ii fi vazut macar o data chipulstraight face

| amdafa a răspuns:

Ciudat...