anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU
1. Care dintre joburile actuale considerați ca vor fi de viitor?
2. Credeți că postul de operator CNC/tehnician CAD va fi folositor pentru viitor?
3. Investițiile online pot fii profitabile? Dacă da, cu ce sa încep in a ma pune pe picioare in tot ce tine de investitii online?

Dupa cum va dati seama mai am puțin și termin si etapa liceului, ca profil sunt 'mecatronist', as fi incercat sa aplic la facultate pentru inginer mecatronist însă nu prea mă 'am bine' cu fizica si matematica. Vreau sa imi gasesc o meserie pe care sa o am la bază și sa fie si profitabila, asa cum căutăm toți de altfel, mai ales la început. Am câteva idei cum ar fi pentru început sa deschid o firma de tractări auto, dar înainte de asta am nevoie de un venit 'bosumflat'. Fara critici va rog. O zi buna tuturor.

1 răspuns:
| oglindasultanului a răspuns:

Da, domeniul computerelor, din cate stiam se face la liceul tehnic. Alege-l pe cel la care te pricepi cel mai bine. Uita-te pe net dupa o lista cu variantele de meserii. Nu inteleg ce inseamna "investitii online" pentru tine, adica sa faci un website./blog? Conteaza ce pui pe el. Daca vrei sa finantezi pe a al vreunui strain, nu-ti recomand sa faci asta.