| PBFANMichaelScofield a întrebat:

Salut TPU, a inceput facultatea si inca din prima zi am intalnit o fata care ce credeti ea s-a bagat in seama cu mine si mi-a zambit cand a auzit ca suntem la aceeasi specializare.Au urmat niste momente faine cu ea caci am fost literalmente pierduti prin campus si in primele 2 zile am cam pierdut ceva timp gasind salile si iesirea din zona principala a facultatii, iar in alta zi cand am avut sportul pe care nu l-am mai facut am hotarat sa mergem in parc unde ne-am plimbat si ulterior am stat si pe o banca sub umbra unui pom. Si nu stiu da sincer sa fiu cred ca am inceput sa prind sentimente pentru ea, de mentinut ca in prima zi mai erau niste baieti prin zona dar ea a venit la mine si s-a bagat in seama si pur si simplu de atunci stam la ore impreuna.Acum eu nu stiu cum sa continui toata treaba asta pentru ca pun in calcul si situatia in care a fost pur si simplu politicoasa si ma vede doar ca pe un prieten si nu vreau ca dupa sa ma cert cu ea sau sa o pierd din cauza asta.Ce imi sugerati sa fac? Fara glume si vreau sfaturi pe bune, btw scuzati eventualele greseli.

Răspuns Câştigător
| dindinanonim a răspuns:

Îți zic sigur ca fetele nu vorbesc politicos cu tine de amorul artei, sigur te place.
O poți invita la o cină sau o plimbare în parc la apus. Fă ceva mai romantic și în caz ca nu este așa, cum intuiesc eu veți rămâne prieteni foarte buni.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"am intalnit o fata care ce credeti ea s-a bagat in seama cu mine...Ce imi sugerati sa fac?"

cheam-o la un suc/cafea/film/... și vezi ce-o ieși

"btw scuzati eventualele greseli" - pe viitor, cască ochii și scrie corect, nu te scuza, dă de gândit

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand nu trebuie s amai chiuliti de la facultate, ca si acolo puteti fi santctionati deci va faceti rau chiar d ela inceputul anului.
Apoi, poti sa-i spui fetei ca o placi si sa o interbi daca vrea sa fie prietena ta, inainte ca alt baiat sa o intrebe...

| StoicAnalysis a răspuns:

Cel mai probabil sta pe langa tine, si prefera sa fie in preajma ta, pentru ca s-a nimerit ca amandoi sa fiti intr-o situatie similara si din care ati iesit amandoi din ea. In subconstientul ei, prefera sa stea langa tine, pentru ca mintea ei face corelarea dintre tine si o posibila rezolvare a preoblemelor.

Tu poti profita de asta si sa o inviti mereu undeva, sa ii ceri mereu sfaturi sau sa o bagi mereu in seama. In modul asta faci legatura de prietenie mai puternica cu ea. Si poate in timp, va dezvolta si ea sentimente pentru tine.