| DavidTTwowTT a întrebat:

A loat careva dintre voi steroizi? Daca da, cum v'ati simtit dupa si care sunt efectele. [As dori sa vorbeasca doar cunoscatorii de subiect ]

Am 1.89, 15 ani si 58 kg, sunt cam slab si as vrea sa iau steroizi, daca nu imi sigerati asta, spuneti-mi alte metode princ ar ema pot ingrasa putin mai mult ( ca daca e merg si la sala) laughing
Mersi TPU :d:d

Răspuns Câştigător
| hecamefrommetalland a răspuns:

Nu îți recomand,steroizi determină creșterea mușchilor,dar distrug complet organele interne, pe dinafară arăți cool, dar înăuntru corpul e așa de rănit încât nu mai ai mult de trăit. Există multe cazuri de oameni care au luat steroizi și au murit, în chinuri groaznice, uite:
http://www.gsp.ro/......96820.html
Sunt multe cazuri,steroizi provoacă dependență totală, fiind făcuți cel mai des din tostesteron, aceștia cauzează stop cardiac, respirator, ruperea mușchilor și sângerare până la moarte.
Uite ce cauzează steroizii:
http://www.sport.ro/......tanta.html
Sfatul meu e să faci exerciții și să fii mulțumit de mușchii tăi, pe care tu i-ai creat, decât să ai niște mușchi artificiali.

| DavidTTwowTT explică (pentru hecamefrommetalland):

crying Dar eu pot sa munces si 2 ani de acum, tot slab sunt, ca nu am ce lucra laughing. Ti'am zis am 55 de kg la 15 ani si 1.89 straight face Ti se pare normal? sad
As vrea sa ma ingras si apoi sa lucrez...
Dar am si alta rpoblema. Mananc 3 mese pe zi, mic dejun, pranz si cina.
La mic dejun mananc un sandwich si o cana de lapte.
La pranz mananc mancare gatita [ Supe, ciorbe, si alte mancaruri. ]
Si la cina mananc mult [ stiu ca nue permis sa mananci mult seara ]
La cina, mananc ce am mancat si la pranz...
Tin sa mentionez ca mananc mult, la pranz si la cina.
Dar toata faza e ca nu ma ingras sad Nu stiu ce sa fac sad

25 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cate mese ai pe zi? CAte PROTEINE consumi la acele mese? Dar carbohidrati?

Sau tu mananci haotic si apoi te miri ca n-ai muschi?

| 0x11111051 a răspuns:

Pe deoparte au un "efect bun" - vizual. Iti dau, vizual, muschi. Am in vedere ca, toti cei din jur o sa observe ca tu ai un tonus muscular ridicat. Dar ar trebui sa ei cu grije. Ele de fapt umpla muschii, dar nu ii cresc. Daca ei o doza prea ridicata, muschii flexori (cei care indoaie unghiul [biceps, etc.) pot sari in aer. Da da... e foarte periculos. Inainte de ale lua, iti sugerez sa te gindesti bine la asta, si la cite capsule sau seringi, pe zi vei lua.

| Cosmin86 a răspuns (pentru 0x11111051):

Serios? Muschii pot sari in aer de la steroizi?

Eu cred ca ti-a sarit tie creierul in aer la prostii poti spune.

Pe tine nu te doare sa fi atat de prost?

| 0x11111051 a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu daca spu, stiu ce spun. Eu nu-s school-nimic, care se joaca numai in jocuri, ca si tine, da mai sunt oameni care se mai uita si pe Discovery sau Nat Geo Wild. Si au aratat ce pot provoca o doza prea mare de steroizi + sintol. http://www.youtube.com/watch?v=SaJLpPOPI4U

Asa ca dati seama ce zici, Малолеток тупой.

Synthol, nici macar nu stii sa-l scrii.

Si DA, de la synthol a explodat lui Greg Valentino, iar synthol NU ESTE UN STEROID, este un ulei care umfla muschiul ( ca silicoanele )

Oricum nici unul, nici altul aduce mai mult rau organismului decit bine. De ex.:
Facind gimnastia, fibrele musculare se umfla, iar pe alocuri apar crapaturi, care corpul le recupereaza in 48 de ore, adaugind masa musculara, putere, si viteza. Cu steroizi ele se recupereaza cu mult mai repede - 6-20 de ore. Iata de ce, cu ele, muschii cresc mai repede. Eu stiu asta fiindca le-am folosit 2 saptamini.

Ce-ai folosit 2 sapt, steroizi?

P.S. : da, stiu ca nu sunt bune si stiu si ce fac, dar ori spui concret ce fac rau ori spui simplu "fac rau", nu te apuci sa spui ca explodeaza muschii de la steroizi

Da le-am folosit 2 saptamini. Ce pot sa zic ca am simtit: Greata, tuse, febra, si pofta de mincare prea mare. Asa este atunci cind corpul nu e obisnuit cu tonus muscular ridicat. Muschii aveau nevoie de multa energie. In 2 saptamini, mi-am ridicat putin tonusul, dar pe urma nu le-am folosit fiindca ma saturasem de febra, si nu voiam sa am asa muschi cum cei de la bodybuilding.

Sper ca ai facut ciclu de recuperare PCT dupa, nu?

| DavidTTwowTT explică (pentru 0x11111051):

thinking In 2 saptamani ti'au crescut muschii? :O:O... in fine, chiar voiam sa stiu cum te simti dupa ce folosesti Merci.

Si nu va mai certati la intrebarea mea laughing.

| DavidTTwowTT explică (pentru Cosmin86):

PCT? thinking Ce'i asta? laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru DavidTTwowTT):

Ciclu de recuperare, sa restabilesti propria productie de hormoni, altfel o dai grav peste cap.

Tu la 15 ani te gandesti la steroizi?

Am un amic care ia de la 14 anithinking Si e ditamai... laughing

Si sincer, nu prea vreau sa iau steroizi, dar imi zici tu o alta modalitate dea lua in greutate, ca daca ma ingras putin, am ce sa lucrez laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru DavidTTwowTT):

Ai incercat sa MANANCI? Gen 5 mese pe zi?

Si poti lua suplimente, weight gainere, speciale pentru crescut in greutate ( serious mass de la Optimum nutrition ).

P.S. : daca prietenul tau e RETARDAT sa ia de la 14 ani, cand dezvoltarea hormonala nici macar nu e completa, nu inseamna ca trebuie sa faci la fel

Citeva vizite la medic. Mi-a zis, ca trebuie sa-mi iau o 3-4 sap. timp liber, fiindca corpul sa se poata obisnui. Mi-a zis, ca in acest timp, sa nu depun prea mult efort fizic.

@DavidTTwowTT - Nu pot sa zic ca au crescut, mi sa adaugat inca 3 cm la brat in diametru. Dar se simte o diferenta: Lucrurile pe care le ridicam cu greu (pina la a folosi steroizi), le puteam ridica putin mai repede, si mi se pareau mai usoare (dupa). In fine, oricum nu iti sugerez sa iei aceste chimicate, sportul zilnic e cu mult mai eficient, si mai sanatos. Iti urez o zi cit mai minunata

Inseamna ca medicul ala era un idiot.

Dupa injectii cu steroizi se ia pregmyl ( sau cum naiba se scrie ) + alte pastiel, cu care faci un ciclu de recuperare ( NU PAUZA ) ca sa-ti restabilesti propria productie hormonala.

M-am uitat eu ca era el nou, tinar. Dar mie imi e acum tot una, asta o fost acum un an, iar acum ma simt perfect.

Atunci e perfect, nu mai conteaza. Dar nu te mai juca cu steroizii

happy Dar eu nici nu ma joc. Atunci doar simteam o invidie fata de un prieten de a meu, care, fiind mai musculos, puternic, atragea toate fetele. Eu insa nu aveam nici una. De acea le-am inceput a lua. Dar le-am lasat.

P.S.: Pregmyl... nu importa cum se scrie, scrie cum se pronunta, doar nu esti american, ca acum aproape toate medicamentele au nume englezesti.) big grin big grin

| Andrei900Boss a răspuns:

Consuma ebola am glumit!

consuma creatina pastile incepatorii si consuma alt ceva proteine etc... fara sterods laughing

| Marius1985 a răspuns:

Uite mai multe despre steroizi: http://steroizi.ro/articole/faq_steroizi.php

| NonEinstein a răspuns:

Nu as recomanda steroizi, mi-ar lua prea mult sa iti spun efectele secundare, efectul principal fiind cresterea muschiilor.
Daca vrei sa te ingrasi, sunt proteine care sunt mult mai sanatoase ca si steroizii, sunt proteine speciale pentru ingrasat care contin multe calorii.
Le recomand pe cele de la Optimum Nutrition se numesc Serious Mass.

| Cosmin86 a răspuns (pentru NonEinstein):

Ce spui tu nu sunt proteine, sunt weight gainere, bazate pe carbohidrati, nu pe proteine.

Stii foarte bine ca nu exista "proteine speciale" pentru ceva, exista DOAR PROTEINE, atat.