Hey eu sunt din Sibiu ... deci am sa iti zic cum sa te imbraci pentru vremea asta P.S: am auzit ca o sa ploua marti
Cand e cald imbracate asa : cu o bluza, o esarfa, tenesi, blugi [Prima varianta ]. la prima varianta poti sa asortezi un lant , cerecei, bratara etc ...
daca mergi la plimbare, party etc merge o "rochita" scurta si niste colanti sau o bluza lunga dar aici la incaltaminte ar merge ugguri dar poti si niste sandale sau tenesii merg oricum perfect, poti sa mai ai si o camasa blugi trei`sfert si niste sandale ar merge iar fain :X P.s : daca iti iei o rochita pune o curea in mijloc :X [Partea a 2 ]
Asaa la scoala ti am spus :d o bluza, esarfa [ in caz ca ploua sau cum vrei tu :*] tenesii [adidasi] blugi, acesori jacheta din blugi sau piele sau un hanorac
Sa iti spun si ce culori se poarta : alb, bejul, albastru deschis, in orice caz culori vii
Sper ca te-am ajutat :X mie imi place ideea mea :X muah :*
Buna cu ocazia sosirii primaverii eu ma imbrac cu o bluza, un hanorac/jacketa, niste blugi negri mulati si o pereche de adidasi/tenisi.Numai bine.
croissant întreabă: