| mitzuthebest a întrebat:

a venit scoala iar eu am ajuns la liceu, ce-i drept nu-i cel mai stralucit liceu, nu are o reputatie prea buna dar am motivele mele pentru care m-am dus acolo.In clasa am cativa repetenti care se cred stapanii lumii, inca nu m-au agresat, cerut bani sau telefonul nimic de genu, dar dupa cum decurg lucrurile aceste actiuni vor urma pe parcursul anului scoloar sau poate e doar imaginatia mea, oricum ce ar trebui sa fac daca depilda unul dintre ei mi-ar da ordine, iar daca nu l-as accepta ar veni la mine foarte serios, apropo ei sunt mai mici ca mine la inaltime deci le-as putea face fata dar mereu am ocolit bataia deoarece mi se pare o prostie.Deci ce ar trebui sa fac intr-o astfel de situatie? Nu as vrea sa ma duc la profesori dar nici sa ma las "calcat in picioare"

Răspuns Câştigător
| lorik a răspuns:

Nu te da batut fii tare arata-le ca nu te temi de ei si ca nu le vei permite sa-si bata joc de tine sper ca tiam ajutat bafta. tine minte principalul e sa fii barbat de fier

1 răspuns:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu zic sa le vorbesti cu tupeu, si daca dau in tine, da-le si tu una.

Oricum, repetentii sunt cei mai pe.r.0.s.t.i copii rolling on the floor, dar si cei mai periculosi asa ca ar fi bine sa dai in ei daca stii ca ii poti bate, iar daca nu, incearca sa ii faci din vorbe, dar fara sa vada ca iti este frica. Baftawinking