| teoul a întrebat:

aș vrea sfaturi de cum să devin mai social și să nu-mi mai petrec viața singur sau cu familia. Sunt adolescent.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te bagi in vorba cu alte persoane si asa devii mai social

| syd2 a răspuns:

Sa fii singur e cool nu-i nimic daca-ti gasesti vreo 2, 3 prieteni adevarati restul sunt nefolosjtori.

| PinkPanther001 a răspuns:

Un om comunicativ obtine mai usor ceea ce isi doreste. Atat in relatiile de prietenie cat si in cele profesionale. Pentru el, a comunica este o placere. Comunicand isi face cunoscute ideile, dorintele, gandurile si aspiratiile.Atunci cand astepti ceva si nu iei initiativa, totul se transforma intr-o mare asteptare. Timizii aleg sa fie in expectativa. Ei aleg sa fie pasivi. Ei aleg sa-i lase pe altii sa aleaga pentru ei. Si asta se intampla pentru ca se lasa condusi de frici, indoieli si nu au destula incredere in ei insisi.Nu lasa temerile sa-ti conduca viata. Actioneaza. Initiaza conversatii cu cei din jur. Stiu, e greu la inceput dar, pe masura ce exersezi capeti experienta si in timp chiar ai sa te simti confortabil in pielea noului si mai eficientului, TU.Fa orice sa iesi din zona de confort. Nu exista crestere in zona de confort. Totul este familiar in aceasta zona, chiar si rezultatele. Ca sa obtii rezultate noi trebuie sa faci lucruri noi.Seteaza-ti intentia de a deveni o persoana comunicativa. Devenind o persoana comunicativa toate relatiile si chiar intrega ta viata se vor imbunatati considerabil.

| teoul explică (pentru PinkPanther001):

Ok și cum se devine o persoană comunicativă?

| PinkPanther001 a răspuns (pentru teoul):

Fii stapan pe situatie si ori de cate ori ai o parere nu ezita sa ti-o exprimi.Incearca sa te implici mai mult in discutiile celor din jur si expuneti punctul de vedere. Vorbeste si impartaseste opinii in diferite subiecte cu prietenii. Vorbeste deschis despre orice cu persoanele apropiate.Nu fi reticent in a da detalii pentru a-ti expune punctul de vedere.

| B3B3NI a răspuns:

Mda stiu cum e.Asa eram si eu acum un an dar eu am gasit niste prieteni care m_ay ajutat mult happy

| Gramadă_Diana_1999 a răspuns:

Încearcă să ieși în oraș sau cu prietenii de câte ori ai ocazia, să stai mai mult pe rețelele de socializare, să încerci să vorbești mai mult și să nu pari arogant.

| ionelallllaa a răspuns:

Imi pare rau dar nu exista antidot.