Nu te convingem,pe scurt. Furat,cersit, produs. Scurt la subiect, fara eroare. Poti da raport, am avut o parere, mi-am spus-o.
Buna
draga mea. daca nu doresti sfaturi, la ce ai mai postat aceasta intrebare? oare nu era mai indicat daca n e marturiseai motivul plecarii tale de acasa? cui crezi ca ii faci rau parasind caminul, dar ne fiind in stare sa iti castigi existenta? tie si tu vei vi singura vinovata care va plati in viata pentru aceasta decizie, numai zic de durerea pricinuita parintilor tai.
crezi ca putem vorbi in particular? iti este jena sa marturisesti motivul plecarii? imi poti lasa un mesaj in privat..gandeste-te ca n u este bine ceea ce faci, banuiesc ca esti eleva/ca esti minora si parintii te pot da in urmarire, deci nu ar fi imposibil sa te gaseasca.
O zi frumoasa sa ai
Nu te convingem stai linistita. Pai la inceput ai sa locuiesti printr un tomberon sau canal ceva. Mancare gasesti pe la restaurante, au obiceiul sa arunce resturile la gunoi. Daca ai noroc stai in gara, te mai si incalzesti un pic. Da nu o sa dureze mult, pana te gaseste vreun traficant de persoane si te pune sa te prostituezi, asa incepi si tu sa faci rost de bani.
Adevarat, asta e soarta celor care pleaca de acasa, ajung sa se prostitueze...
Sa n-o lungim, tu fata draga, du-te unde vezi cu ochii daca asta te face fericita, bani faci daca te straduiesti sa freci menta cum trebuie, viata prin canale e foarte usoara, realizezi nu? E super sa stai in frig, sa cersesti, sa te si prostituezi oleaca, chiar e numai bine pentru tine, noi ne unim asa, ca toti pentru unu si-ti facem cu mana! Multa bafta!
Tu, fata visurilor mele, poti sa stai prin ce canale doresti sau sub acoperisul oricarui container din oras, asta nu-i o problema. Dar spune-mi si mie, de unde iti inchipui ti ca o sa faci rost de bani? Te duci la cersit la poarta unei biserici sau pe la mesele unui restaurant? Te apuci de furat portofele sau telefoane mobile prin autobuze? Aaaa, nu scuze... Cand vei avea 18 ani iti vei gasi un job stabil, pentru ca oricine te asteapta cu bratele deschise sa te angajeze. Trezeste-te la realitate! Orice ai vazut in filme, nu o sa ai cum sa traiesti fara o casa, mancare sau orice altceva. Sincer, putin imi pasa de ce vrei sa faci cu viata ta. Chiar nu m-ar deranja ca in timp ce stau la semafor sau la o coada la un magazin sa ii spun unei cersetoare imputite sa ma lase in pace deoarece nu am bani sa-i ofer.
Gata...terminati cu sfaturile astea, eu nu voi fi cersetoare sau prostitoata, mi-am luat 200 euro de acasa si o luna voi locui la peietena mea, parintii ei sunt in vacanta, asa ca terminatio cu tot felul de 'pareri' ca oricum nu duc la nimic
Stai linistita ca si in martie e frig, dupa o luna tot prin canale ajungi