Dacă nu e la etaoadin viata în care e interesat de căsătorie prietenul ar fi mai fericita dacă ar lasă toate fetele în pace, e doar risipă de tipm și energie.
Buna.Eu interpretez ca da, a vorbit cu tine din plictiseala.Cand esti interesat de cineva faci un efort sa porti o discutie cap coada, apoi stabilit eventual o intalnire.Mie mi se pare foarte obositor ce se intampla in prezent in online.Adica sa raspunzi acum, apoi peste o ora sau o zi, iar in acest fel o conversatie care in mod normal ar fi trebuit sa dureze 15 minute in viata reala, se intinde pe o saptamana.Not cool.Semnaleaza lipsa de interes, de respect pentru tine si timpul tau.
O să mă adresez la persoana ta.
Părerea mea e că pentru ea nu erai o prioritate, ci o optiune, dat fiind că vorbea cu tine când avea chef și răspundea mai greu.
In al doilea rând, tu ai riscat mult și nu a fost prea cugetat să vorbești cu o tipă care era deja într-o relație. Trebuie sa respecți relațiile altora și să nu te bagi peste ele.
Nu era într-o relație, ba chiar acel tip nu era interesat de ea și el avea la rândul său relație