Urata "intamplare", chiar imi pare rau de tine. Parerea mea este ca ar trebui, totusi, sa le spui parintilor. Parerea mea este, de asemenea, ca ar fi trebuit sa le spui exact din momentul in care s-a intamplat totul. Trebuia sa iei legatura cu ei sau cu cine se ocupa de excursia voastra inca din prima seara in care ai fost hartuit. Este inadmisibil sa se intample asa ceva. Spunandu-le parintilor, probabil ca o sa ii faci sa se simta destul de aiurea, mult mai aiurea decat m-am simtit eu, ca strain, citind asta. Daca astfel simti ca te vei "elibera", poti deschide subiectul cu ei. Cu siguranta iti vor da sfaturi, te vor intelege, iar tu te vei simti mai bine. De asemenea, poate ar fi o idee buna sa consulti si un psiholog.
Imi pare rau pentru tine, imi imaginez ca iti e aproape imposibil sa le spui alor tai ce s-a intamplat, dar probabil esti la liceu, ai putea consulta psihologul liceului si ar trebui sa uiti de aceasta amintire neplacuta, sau daca nu sa le spui alortai ce s-a intamplat.