| Snipa a întrebat:

Salut TPU
Aceasta intrebare e cea mai tampita intrebare(scuze pentru repetiție) pe care am intrebat-o(din nou repetitie):
O fata m-a invitat la ziua ei (sunt 75% sigur ca ma place), si faza e ca o plac, dar mereu cand o vad zâmbesc, si imi e frica la ziua ei sa nu zambesc prea mult, e posibil cumva sa ascund, sau sa ma opresc din zâmbit?
P.S Stiu ca e o întrebare tâmpita

4 răspunsuri:
| silvia94 a răspuns:

Buna
pai de ce iti este frica sa ii zambesti? tu nu vrei sa ii arati ca o placi? sau vrei doar sa tii asta pentru tine? arata-i fetii ca o placi, si cine stie.smugsmug

| J0B0MAT a răspuns:

Şi care e problema? Zâmbeşte în continuare. Dacă îi dai de înţeles că o placi prin asta şi ea te place la rândul ei, nu e bine?

| FrumusicaSufletista a răspuns:

Pai nu cred ca dacă ea îți zâmbește te place sau dacă tu îi zimbesti o plăci.Dra dacă ești sigur ca te place,nu ai Nici o problemă, încearcă să intri în discuție mai mult cu ea, dar să nu exagerezi cu gesturi, mimici și complimente, căci devine foarte ciudat, și poate să te creadă disperat.Mult succes.

| Snipa explică:

Partea naspa e ca am niste probleme de vorbire si datorita acestor probleme am devenit cam "timid"(nu e cel mai bun cuvânt), si imi e frica sa nu rade de mine sau ceva (m-am cam obisnuit dar totusi)