Simplu,te transferi la alt liceu din toamna, cu toate ca ai sa repeti clasa a-9a nu-i nimic de ras in asta, si eu am procedat la fel am fost la profesionala 3 ani dupa care am dat diferentze sa intru la liceu am repetat clasa a-11a si nu a fost nimic raw ba dinpotriva ma gandeam ca am sa ma imprietenesc greu cu noii mei colegi, ei deja se cunosteau de 2 ani si a fost doar o chestiune de timp, la tine o sa fie si mai bine daca intrii in clasa a9-a din nou vei avea noi colegi care nu se cunosc intre ei si ai sa o iei de la zero, eu iti urez mult succes eu cred ca te va ajuta spusele mele, pana la urma mi-am dat o parere ...numai bine!
Bună! Măi copile dragă, nu te prosti, că îți poți schimba viața în rău și definitiv. Strânge din dinți, vorbește cu părinții tăi să te ajute. Ia un certificat medical, du-te la școală, milogiți-vă de toți profesorii, fii cuminte, învață cât poți și termină anul. La vară faci cerere de transfer. Motiv, să fii împreună cu sora ta, care suferă de nu știu ce( ) și are nevoie să fie însoțită la și de la școală. Vorbiți cu directorul de la liceul ei să te primească, vorbiți cu directorul tău să îți dea drumul. Este realizabil! Cu multă atenție din partea voastră. obțineți bunăvoința celor de care depinde treaba... Și fii cuminte! Succes! Și lasă rușinea de ceilalți, asta e viața, important e să scapi de acolo. Dacă îți sunt prieteni buni, nu or să te facă să te simți prost. Tare mult aș vrea să-mi scrii ce ai hotărât, după ce vorbești cu ai tăi.
Of, păi tu n-ai văzut că ți-am făcut cu ochiul ?! Ăsta ar fi fost pretextul, n-am zis că suferă de ceva, ce, o cunosc,?!
Există scutiri și pentru o juma de an, după hepatită, după mononucleoza infecțioasă și altele.
Măi, da'tu ai 6 ani sau 16?! Să "vorbească" părinții tăi cu medicul de familie și află ei...
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/, te va ajuta un pic.
Pai,daca nu ai pierdut foarte multe luni de scoala si inca poti recupera materia,ai putea sa termini liceul acolo apoi sa te transferi la ce liceu vrei, asta in cazul in care mai sunt locuri la liceul respectiv, asa o sa fi in clasa cu prietenii tai si nu va mai trebui sa repeti clasa. sper ca ti´am fost de ajutor
ksm1485 întreabă: