| HabarnamJK a întrebat:

Salut TPU! Acum 1 saptamana am dat simularile si am luat 4, 0 la romana si 3, 00 la matematica... Am incercat sa invat din toate puterile, pana si cea mai desteapta din clasa luand 4 la matematica... Parintii au zis ca daca iau sub 7 sunt pedepsit, mi-e frica rau de asta sincer si diriginta a zis ca trebuie sa vina parintii pana la scoala sa ia la cunostinta notele, este neaparat necesar sau pot baga o scuza? dau funda

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Să bagi o scuză că de ce ai luat TREI la mate?

...Scuză-mă dar n-ai nici o scuză pentru asta!

| HabarnamJK explică (pentru sierra1):

Intrebarea era daca e neaparat necesar, multumesc

| sierra1 a răspuns (pentru HabarnamJK):

Nu e necesar să te scuzi. Necesar e să pui mâna pe carte!
Noroc

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Păi, sincer nu prea ai scuze, poate doar sa zicem la matematica ( nu este o materie pentru toată lumea), dar la romana totuși ar trebui sa fie mult mai simplu măcar de un 5.
Încearcă să rezolvi testele de antrenament din 2021-2022 și publicate pentru anul vostru, pe YouTube găsești multe videoclipuri explicate de diverși profesori, întreabă profesorul de la scoala acolo unde nu înțelegi.
Dacă simți că nici asta nu te ajuta propunele părinților tai sa îți facă meditații la romana și la matematica.

| HabarnamJK explică (pentru Alexia999997777777777777):

Sunt sigur ca la romana facusem de 8!, nu inteleg totusi ce am gresit, stiam la sigur de peste 5

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru HabarnamJK):

Înțeleg,lasă că o să fie mult mai bine la examen.
Mult succes!

| HabarnamJK explică (pentru Alexia999997777777777777):

Multumesc