anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 zile si ieri m-am certat cu un fost coleg pe baza bicicletelor noastre si a carui e mai buna. Mentionez ca el a deschis subiectul inca de prima data cand mi-am achizitionat-o, zicand ca a lui este mai buna etc. Si ne-am certat, injurat, timp de vreo 2 zile. Era un proces in care ne injuram, ne impacam, ne injuram etc. Ma rog, ziua urmatoare m-a sunat alt fost coleg pentru a merge in parc. Trebuia sa venim 7 dar au venit numai 5 din motive personale zic ei. A venit si acest coleg cu care m-am injurat. Ei bine, in acea zi avuse loc un concert si era multa lume in parc. Eu m-am intalnit prima data cu unul, care s-au dus intr-o directie pentru a-i lua pe ceilalti doi. Dupa cateva secunde, vad niste tipi cu care am avut conflicte grave in trecut(batai) care se indreapta spre mine. Norocul meu a fost ca nu ma observa si trec pe langa mine spunand in contiinu (unde dracu e asta) si incercand sa sune pe cineva. Dupa aia, m-am retras un pic altundeva. Venind cei 3 colegi (deoarece tipii cu care am avut conflicte, pe care sa-i poreclim "ciori" pentru a va da seama cum aratau), m-am dus la ei si le-am spus pe cine am vazut(unul din colegii mei se stie cu ei, sta cu ei in cartier, si ghiciti ce, era chiar colegul cu care am avut conflictul bicicletelor). In fine, el a negat ca ar fi venit cineva (iar ceilalti doi probabil nu stiau nimic dar au negat si ei). Ma rog, am zis ca poate am vazut eu gresit desi stiam 100% ce am vazut, le-am zis mai mult la misto. Vad ca acest coleg scrie mesaje continuu pe telefon, eu am considerat ca le dadea informatii ciorilor unde sunt. Asa ca printr-o inscenare am decis sa plec. Dupa aia, am ajuns acasa si acest coleg, cat si ceilalti au negat ca ar fi adus pe cineva si ca sunt cel mai mare prost ca am plecat. Dar... ca sa vezi! Surpriza! Azi, la ora 11:50 primesc mesaj de la coleg ca daca eram smecher ramaneam acolo, alt mesaj de la acelasi coleg pe Facebook "Nu mai pasesti afara din casa", aici mi-am dat seama imediat ca adusesera intr-adevar pe cineva si colegul meu organizase asta inainte. Ceilalti colegi nici nu mai stiu ce sa cred, daca stiau ceva sau nu. Oricum, bine c-am plecat. Cum ati reactiona daca colegul/colegii vostri cu care va stiti de 7 ani chema niste tigani ca sa va calce in picioare din cauza unei certe incepute tot de el? Va cer mai mult o opinie. Este clar ca nu voi mai iesi cu acel idiot, un om imputit ca sa zic asa. Si probabil nu voi mai iesi nici cu fostii colegi. Voi ce parere aveti? Ce imi sugerati acum sa fac?

1 răspuns:
| EuDOarSieu a răspuns:

În primul rând n-ar trebui să mai ieși cu astfel de persoane.
Al doilea sfat pe care ți l-aș putea da ar fi să nu ai încredere în oameni. Ai grijă la "ciori", și nu cred că ar trebui să jignești oamenii. Chiar dacă sunt de altă etnie, sunt și ei oameni. E clar că aveai bătaia programată și că toți ți-au plănuit-o. Nu intra în conflicte cu ei, încearcă să-i eviți. Nu-i mai căuta, dacă se vor dovedi prieteni, vor apela ei la tine. Fă-ți alți prieteni. Baftă!