anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Acum cateva saptamani am rezolvat problemele pe care mi le facea un coleg care isi batuse joc de mine in continuu.
El e mult mai inalt decat mine, este de fapt cel mai inalt de la noi din clasa si el rade de toata lumea din clasa, asa foarte rautacios,
dar in special isi bate joc de mine in continuare. sad Nu vreau raspunsuri de genul discuta cu doamna diriginta sau cu parintii.
Problema e ca atunci cand ma face prost mai se iau si ceilalti dupa el. Scuzati-ma ca v-am facut sa cititi atat de mult. Deci imi dati vreun sfat cum sa ma comport cu el? happy

Răspuns Câştigător
| Lorena7712 a răspuns:

Am si eu fenomene din alea la mine in scoala. Desi nu ii faci nimic, se ia de tine. Sfatul meu e sa il ignori; asa e cel mai bine. Stii vorba aia : Cel destept cedeaza.
Nu are rost sa incepi un razboi de jigniri cu el; nu te cobori la nivelul jigodiilor. Ignora-i si stai cu prietenii adevarati.
Funda?puppy dog eyes

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din ce mi-ati raspuns aproape m-am hotarat, dar mai astept cateva raspunsuri.

| Mikhtarian a răspuns:

Incearca sa te "bagi cu ei in grup" adica, doar la scoala, stai pe langa ei, fi de acord.n-ai ce face.

| andreeadenisa22 a răspuns:

Fii indiferent, indiferenta doare cel mai tare, cand toti ceilalti vor fi rautaciosi cu tine, joaca-te pe telefon, citeste o carte, gaseste-ti o activitate si nu-i baga in seama.
Bafta!

| zuumy a răspuns:

Ignora-l,priveste-l cu dispret, la un moment dat se va plictisi de chestia asta...Baftahappy

| IesiAcas a răspuns:

Ai doua variante:
1. Nu-l baga in seama si lasa-te calcat in picioare toata viata.
2. Arata-i cine-i sefu. I-al si tu la misto, raspunde-i cu aceeasi moneda iar atunci ori o sa-si vada de treaba pentru ca se simte umilit ori o sa sara la bataie.