| AnghelscuRares2009 a întrebat:

Salut,tpu.Acum câteva zile,domnul meu diriginte mi-a scăzut media la purtare,de la 10, la 8, cu creionul.Cu toată stima și respectul fata de voi, va rog sa îmi spune-ți dacă media se mai face înapoi cum era.Media mi-a fost scăzută din cauza unui conflict cu un băiat in școala,de care el m-a lovit,eu evitând-ul, dar vina picând tot pe mine…Multumesc celor ce s-au oferit sa îmi răspundă!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este scrisa cu creionul.
Daca mai creezi probleme, va fi scrisa cu stiloul.
Ce nu intelegi?

| Violleta2022 a răspuns:

Spui asa:
"Eu l-am împins pe un băiat, iar el mi-a dat un cap in gura, mai mult fiind el vinovatul"

Deci tu ai inceput agresandu-l si tot tu zici ca nu esti vinovat?

Iata de ce nu are ursul coada, ca minti iar dirigintele ti-a scazut pe drepatet nota la purtare, dar ti-a mai dat o sansa, sa vada ca te comporti exemplar pana la sfarsit de an scolar, ca sa-ti puna nota mare la purtare.
Rusinos, sa nu fii tu capabil sa recunsoti ce faci rau...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Notele la purtare se scad de un consiliu profesoral la final de an, nu așa cand in se scoala unui profesor sa scrie cu creionul ceva.

| mihaelaaella a răspuns:

Buna
Daca ți-a făcut declarație și te-a băgat în consiliu este posibil să ți-o scadă
Dar dacă devi cuminte și vede că nu te mai bagi in conflicte sigur te va ierta
Tocmai de asta a și scazut-o cu creionul
Daca a fost o cearta urâtă(directoare, părinți etc) cel mai probabil îți va scade
Daca a vorbit cu mama ta o poți întreba ce a zis, daca nu a aflat nici mama ta poți sta linistit

| AnghelscuRares2009 explică (pentru mihaelaaella):

Buna,Mihaela! Cearta nu a fost una urâta, eu l-am împins pe un băiat, iar el mi-a dat un cap in gura, mai mult fiind el vinovatul. Dirigintele a vorbit cu părinții și mi-a spus de fata cu el ca dacă stau cuminte pana la sfârșitul anului, mi-o face înapoi cum era!

| Hyperion7 a răspuns (pentru AnghelscuRares2009):

Atunci respecta ceea ce ți-a zis și nu îți scade nimic.