| MariusGaby78 a întrebat:

. acum cateva zile m-am certat cu iubita si ne-am despartit.Ce sau cum sa fac sa ne impacam mai repede pentru ca nu vreau sa pierd o fata asa cum este ea. (ma refer la frumesetea ei)
M-ati putea ajuta cat mai rapid posibil? o_O
Multumesc anticipat happy

7 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Sa-ti ceri scuze daca ai gresit fata de ea. Curios ca tu ii apreciezi doar frumustetea.

| MariusGaby78 explică (pentru ElenaSA):

Am scris asta ca m-am gandit ca imi poate raspunde si o fata de ex tu...si ma gandeam ca se va gandi la altceva cum ar fi formele sau ceva de genu'

| Hakuouki a răspuns:

Tu o placi doar pentru aspectul fizic, "esti un om profund" personal consider ca nu o meriti daca tie doar asta iti place la ea. Spune-i ca regreti si ca o vrei inapoi, mergi la ea cu un trandafir sau cu 100 cum crezi tu ca e mai frumos.

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Daca ii spui si ei de ce o iubesti o pierzi definitiv frate.I-ai un cadou si un trandafir si spune-i ca fara ea...(nu stiu abereaza si tu). Bafta!

| FaraNume2 a răspuns:

Tu vrei sa te impaci doar pentru frumusetea ei? Eu zic sa o las dracu in pace.Lasa sa o aprecieze altcineva pentru ceea ce este ea de fapt, nu pentru fizicul ei... Frate, pe unii baieti chiar nu-i inteleg... Si ea e cu tine tot pentru fizicul tau?batting eyelashes

| UnknownMiss a răspuns:

Cumpara-i un cadou si cere-ti scuze.

| MariusGaby78 explică:

Imi cer scuze... m-am exprimat eu gresit sad adica ma gandeam ca daca scriu soar asa pur si simplu, poate imi va raspunde o fata si se va gandi ca o apreciez doar pentru forme sau ceva de genu'.imi cer scuze ca nu am formulat cum trebuie.Totusi va multumesc ca v-ati deranjat sa-mi raspundeti dar, acum m-ati putea ajuta la ce v-am explicat mai sus?