Salut.este clar ca persoana in cauza nu are sentimente fata de tine.incearca sa faci aceleasi gesturi frumoase pentru alte fete.....sigur vei fi castigator.bafta.
Parerea mea este ca, trebuia doar sa o inviti la un suc, fara niciun trandafir, fara sa ii spui ca o placi, pentru ca isi datea ea seama. Si, in plus, era mult mai simplu, tot acolo ai ajuns, tot te-a refuzat, cu tot cu trandafir. Daca doar o invitai la suc si te refuza nu era mare lucru, si iti dateai seama ca nu te place.Asa ca era mult mai simplu "Hai la un suc" decat prostia care ai facut-o cu trandafirul. Un sfat: Nu incerca sa ii cumperi sentimentele cu gesturi precum trandafirii, pana nu esti sigur ca te place.Si, nu lua asta personal, te-a refuzat, ea a pierdut, cauta alta fata, nu trebuie sa suferi.
BAFTA!
Salut! Eu am trecut prin mai multe experiente, dintre care multe negative, dar am invatat in timp cum sa ies cu zambetul pe buze din orice situatie.
De curand m-am apucat de vlogging. Daca vrei trimite-mi problema ta mai detaliata printr-un mesaj privat pe youtube si eu iti voi raspunde printr-un video. Nu te ingrijora, daca vrei numele tau YouTube va fi anonim, dar spune-mi ca vrei asta in mesajul privat.
Acesta e canalul meu:Eu am fost foarte timid, dar acum sunt social si am trecut peste multe chestii. De curand m-am apucat de vlogging. Daca vrei trimite-mi problema ta mai detaliata printr-un mesaj privat pe youtube si eu iti voi raspunde printr-un video. Nu te ingrijora, daca vrei numele tau YouTube va fi anonim, dar spune-mi ca vrei asta in mesajul privat.
https://www.youtube.com/channel/UCmb5NjB3jS4qFjqDRZbzfZw
O zi frumoasa! :)