| Vladi4ok a întrebat:

Ajutati-ma! dau funda, am un amic(parca suntem 2 frati) si ne cunoastem de demult,simt ca fata de el sunt ignorant,cand este singur ma cheama afara dar cand e cu o gasca de prieteni nu doreste sa ma cheme afara,si alcatuieste ca a uitat sa ma cheme,e un folositor,nu sti cum, dar cand suntem certati nu mi-e comod.
Am incercat sa-i spun sa promite ca de data aceasta nu ma ignora dar еще una nu tine promisiunea
Intrebarea este ce sa-i spun ori ce sa fac ca nu doresc sa fim iar suparati sa ma ignore,. Funda

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

E posibil ca doar tu sa-l consideri ca un frate,pe cand el,nu.Din cauza asta se comporta asa cu tine.Tu ai dreptate,e posibil ca el sa se foloseasca de tine si sa caute compania ta doar cand nu mai este in preajma altora.
Stiu,e trist si dureros pentru tine.Te simti complexat.Dar mai bine, ia-ti inima in dinti si discuta cu el. Spune-i tot ce ai pe suflet, tot ce te deranjeaza la el.
Sfatul meu e sa incerci sa-ti faci si alti prieteni si in felul acesta nu te vei mai simti trist si complexat. Poate chiar vei reusi sa te indepartezi de acest prieten, ceea ce n-ar fi rau, pentru ca el nu stie sa te aprecieze.

P.S.Atentie la exprimare!
IGNORANT inseamna nestiutor, un om lipsit de cunostinte.
IGNORAT inseamna o persoana care nu este bagata in seama, un om caruia nu i se da atentie.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat