Eu cred ca este o atractie de moment si nu cred ca se merita sa dai cu piciorul la 2 ani de relatie pentru ceva nesigur
Alege-l pe cel, care îți spune inima și care crezi că într-adevăr merită.
Dar vezi și tu că aparențele înșeală.
plus că nu ar trebui să te grăbești, că nu știi ăsta noul ce sentimente are față de tine.dar nici să chinui două persoane o dată nu are rost!
Și un vechi proverb spune : Când alergi după doi iepuri, nu prinzi nici unul.
vezi să nu dai greș și peruma să îți pară rău, dar să știi că nu meriți să fii condamnată pentru așa ceva fiindcă ochii care nu se văd se uită.
deci multă baftă :* nu uita că ești femeie și ai dreptul să trăiești așa cum vrei!
O idee ar fi sa-ti pui iubitul la incercare si sa vezi daca mai are aceleasi sentimente pentru tine sau nu E adevarat, ochii care nu se vad se uita. Insa daca te-ai desparti de el pentru acel cineva dupa sigur iti va parea rau. Asa ca trebuie sa fi foarte hotarata cand iei o decizie si sa nu te mai intorci. Depinde si cati ani ai Daca esti tanara si inca nu visezi la o familie, ar fi bine sa faci ce-ti spune inima si ce-ti place cat mai ai timp.
E foarte complicat ideea ar fi sa nu te apropii prea tare de acel baiat, totusi 2 ani nu sunt precum cateva ore petrecute impreuna asteaptal pe iubitul tau sa vina si fi cuminte in lipsa lui iar dupa ce va veni asigurate daca va iubiti si va complectati unu pe altul, iar apoi poti sa iei o decizie corecta.multa bafta