La 14 ani e greu de vorbit de dragoste.Îi spui clar ca momental(n)nu vrei o relatie.Ce e asa greu.
Pai asa și am spus, dar nu înțelege, și tot insista, nu știu ce să îi mai spun.Ii spun ca nu cred în dragostea de la 14 ani, dar el spune ca anume și asta îi place la mine.
Cam mult prea insistent baiatul.Inseamna ca este innebunit dupa tine. Spune-i sa mai astepte sa mai cresteti.
Și să aibă speranțe deșarte, asta i-am spus acum 2 ani?
Tu nu il placi deloc?
Nu
Spune-i direct, dar fii putin mai blanda.
Asta am si făcut și nu accepta
Ce nu accepta? Spune-i sa te lase in pace, ignora-l.
Asta și fac, sper să funcționeze.
Dar ce iti face de spui ca nu te lasa in pace?
Ce na..., cum sa nu accepte? Adica?
Daca e genul de nesimtit zii : Ba, esti urat, nu-mi placi!
Pai îmi scrie mesaje pe toate conturile de socializare posibile și pe numărul meu și mă suna.
Spune-i ca daca te mai deranjeaza-i il bagi in lista de ignore, iar daca continua, fa ce i-ai spus.
Nu am așa mare tupeu și în plus nu doresc să ranesc pe nimeni.
Ce să fac?
A..., pai de asta se tine dupa tine ca esti naiva(prea).
I-ai zis ca nu este genul tau?
Da,de multe ori
Da-i ignore. E bine sa incerci sa nu il ranesti, dar daca nu e cu putinta? Da-i ignore...
Ok
Daca nu ai facut sa para serios mesajul, fa-o.
Si daca ai facut-o, mai fa-o si asezoneaza cu cate o poza cu un baiat care nu are nici o tangenta cu el(la aspect) si zii: pana nu arati asa nu vreau sa fiu cu tine(sau mai bine: ...nu ai sanse cu mine)
Pai asta e și problemă eu nu am încă tipare, adică am dar nu cred ca la vîrstă această e ok să am așa pretenții, și asta știe toată lumea despre mine care mă cunoaște
Eu cred ca glumeste...
Spune-i ca nu iti plac glumele lui si daca continua sau te-a luat in gluma, nu-i mai raspunde la mesaje si anuleaza prietenia de pe Fb. Asta daca nu poti fi mai rece cu el; intr-un final trebuie sa-si dea seama.
Incearca sa il ignori.
Să mint?
Pai nu vrei sa scapi de el? Ca vad ca nu intelege de vorba buna...
Si din cate ai scris, nu prea e solutie fara sa nu il ranesti.
Ignoranta doare cel mai tare.
Pai vreau să scap de el, dar nu doresc să fac rău la nimeni, dar de ignorat cred ca o să îl ignor
Stiu cum e cand nu vrei sa ranesti pe cineva
Si continua sa il ignori pana cand ii trece lui. Timpul le vindeca pe toate, cred.
Oh. spune-i direct, chiar dacă-l răneşti unul din voi tot suferă, şi-n plus timpul vindecă totul pentru el pe tine te lasă cu sechele
Ok,mersi
Cu păcere scumpi ^_^