| ChildOfDark a întrebat:

Am 11 ani si am vazut la bagaje, intr-un supermarket o sticla de suc Pepsi 2, 75 L. Era acolo de 2 zile! Am luat-o, si nu am baut-o singur, ca ultimul fomist. Am impartit-o cu toti din clasa, am ras de unde am facut rost, si ceilalti din clasa au ras. Dar dupa 2 zile, intr-un in accelasi supermarket si aud zicand cineva 'uite-l pe vechiul nostru prieten', in acel moment, nu mi-am dat seama ca vorbea despre mine. Dupa, m-a luat la intrebari, ce mai fac, ce am facut atunci in supermarket si au trecut la subiect. Daca am luat-o d-astea, si am recunoscut din prima. I-am dat banii pe moment si credeam ca totul s-a rezolvat. Luni, ca m-a luat la intrebari vinerea trecuta. Eram in pauza mare, si o vad pe acea doamna ca incepe sa zica sa nu furam, ca am prins pe cineva data trecuta, si in acel moment, am plecat, rusinat. Nu stiu ce a mai zis, dar a venit niste colegi si a zis ca au zis la toata lumea. Ei stiau din momentul cand am luat acea sticla. NU i-am mai intrebat daca a zis numele meu, dar nu stiu, cred ca a zis. Se uita ceilalti colegi din celelalte clase cu alta privire. Ma simt ca un hot, dar doar pentru o sticla de suc!
Ma simt foarte rusinat, m-a puteti ajuta? Si cum as putea face sa uite toata lumea?

Răspuns Câştigător
| ToKen a răspuns:

Nu poti face nimic. Doar sa astepti sa treaca momentul.
Pe viitor stii ca nu-i ok sa bagi laba in chestii care nu-s ale tale si nu mai faci. Oamenii inteligenti invata din greseli.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Doar pentru o sticla de suc"
Asa isi incep toti hotii cariera.Cu „doar".
Ce zici? Este bine ce ai facut?

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru darrio2007):

Iti dau dreptate dario, nu e bine sa furi.