Http://www.turistinfo.ro/......nesti.html uite aici niste oferte, vezi care iti plac.
Tocmai m-am intors de la Costinesti. Nu am mai fost la mare in Romania de 9-10 ani. Am fost la un hotel ieftin (50 lei/pers/noapte), ceva in genul celui descris de tine. Nu s-a schimbat nimic din vremurile de demult.
Aceleasi hoteluri cu conditii jalnice, instalatii distruse etc., care acum sunt private (vezi domne, mari investitii s-au facut), aceleasi plaje pline de gunoaie, aceeasi mare murdara, in care, te scalzi printre coji de seminte, pungi si PET-uri de bere, aceeasi taraneala, cu cocalari, pitipoance, bisnitari si manele, aceleasi preturi nesimtite la mancare... Data viitoare merg in Grecia sau in Turcia. De banii tocati in Costinesti puteam merge la Paralia Katerini sau chiar in Halkidiki.
In primul rand asa se intampla la varsta ta, e riscul km mare sa te lase undeva departe, dar iti recomand o pensiune buna si ieftin si aproape de plaja in costinesti, scrie pe google pensiune babylon costinestii si gasesti un site
Geo2969686 întreabă: