| DatGuy a întrebat:

am 12 ani, am implinit in iulie pe 15 si astazi am vrut sa ma masturbar nu a mers. am frecat-o cv si tot nu am ejacltt. Tin sa mentionezi ca colegii mei care au tot 12-13 ani se pot masturba, unul chiar s.a nascut in august. Va rog ajutati.ma. Multumesc anticipat

5 răspunsuri:
| VreauSaAjut2000 a răspuns:

In primul rand, invata sa scrii, in al doilea rand, esti prea mic pentru a incepe cu masturbarea, in timp vei deveni dependent si vei ajunge sa o faci in fiecare zi.
Dar e treaba ta. raspunsul este ca esti la inceput, iar la inceput nu ejaculezi asa rapid.

| raicard a răspuns:

Roaga si tu o fata sa te ajute, o sa-ti dai drumu, fara sa vrei laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ar trebui sa stii sa scrii mai intai laughing
Si... legat de "masturbar"-ea ta, in primul rand trebuie sa fi excitat. Daca chiar vrei, uite-te la un file pentru adulti si se rezolva.
Dar sa stii, ca nu e asa de mare lucru in asta. Daca o sa incepi sa o faci excesiv, mai ales impus... o sa aiba niste urmari, oarecum neplacute.
Bafta ^_^

| GdX a răspuns:

Ai 12 ani omule. Esti prea mic pentru a ejacula. Ai vazut tu cu ochii tai ca ceilalti colegi au scos ceva? Sau ii crezi asa ca e misto sa crezi? Fii serios. Mai ai pana o sa ai samanata. Si sa stii si tu ca oamenii se dezvolta diferit, unii mai devreme altii mai tarziu. Tu te-ai concentrat sa vezi ce iese nu te-ai relaxat sa te simti "bine". Incearca peste un an. Bafta si sanatate.

| DatGuy explică:

Nu gaseam aseara Dragoste si Sex si cuv. Astea nu mergeau pentru cuv ejacult si "masturbar". stiu cum se scriewinking. V-as da tuturor funda daca as putea. Multumesc!