Buna eu am 13 ani si am 47-50 eu fac inot de 6 ani si la kg aste la mine eu chiar sunt slaba la mine sunt oasele, muschii care cantaresc ff mult si crede-ma ca mananc eu nu ma ingrasi, dar sigur pede 1an 2 o sa slabesti mai fa si tu exercitii sunt tutorilae pe youtube cu exercitii ect. sper ca te-am ajutat;**
Stiu ca o parte mare din kilogramele in plus sunt muschi si merci pentru ajutor! :*
Organismul pune in grasime energia surplus. evita zaharul, sucurile ce au zahar, mancarurile grase, lucrurile cu ulei mult precum cartofii prajiti etc., ouale. astea au multe calorii iar corpul le depoziteaza ca grasime. daca nu rezolvi problema acum. mai tarziu va fi mai greu de rezolvat. vorbeste si cu parintii despre faptul ca vrei mancare sanatoasa. ai si tu dreptul sa decizi ce mananci.
Multumesc. o sa vorbesc cu parintii despre mancare, acum cateva zile am fost la fast food si eu mi-am luat o salata. Nu am mancat decat un sfert, sa fiu sincera mananc chiar putin
E important sa nu mananci prea putin. sa nu dai in a te simti slabita fizic si ameteli.
Insasi organismul iti spune daca mananci prea mult sau prea putin. ca daca mancai putin nu avea de unde sa se puna grasime pe abdomen. alt lucru important e sa te cantaresti din 4 in 4 zile.
Asta a fost un fel de... hmm. tulburare psihica cand eram mai mica si eram suparata mancam. acum fac sport si uneori ma infometez din greseala dar am grija sa nu ma inbolnavesc. In unele zile cand incerc sa mananc pur si implu nu pot sa inghit. Asa ca nu mai mananc, dar dupa o zii doua chiar daca pot chiar daca nu mananc.
Pai atunci problema e in plan mintal. sunt probleme mari poate in viata ta la care trebuie sa gasesti solutii. daca da: suna la www.telefonulcopilului.ro ca acolo gasesti persoane cu experienta care sa te ajute. sau daca problema e fizica vorbeste cu medicul de familie si parintii tai.
Penaaaa1 întreabă: