| vlad123_4436 a întrebat:

am 12 ani si as vrea sa invit o fata in oras si nu stiu cum sa fac asta.
Puteti sa ma ajutati (saftuiti)?

Răspuns Câştigător
| iLuzye a răspuns:

In primul rand, o cunosti? Daca nu, bag-o pe mess sau ia-i numarul de telefon. Incearca sa nu pari prea nenatural cand ii vorbesti, altfel va crede ca-i vrajeala. Vorbeste-i prietenos si incetul cu incetul spune-i de simpatia ta, si ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine. E important sa vezi cum te intelegi cu ea. Daca e sictirita de tine, cu atat mai putin va accepta. In schimb, daca va intelegeti, poate ca...cine stie.

In al doilea rand, nu fii prea ocolitor si incearca sa fii cat de cat direct. Nu stiu, mie una imi plac baietii cu initiativa. Si curajosi. Asa ca, accepta cu curaj un refuz si nu te da batut din prima. S-ar putea ca fata sa te refuze, pentru a juca acel rol stereotipic. "hard to get to''.
Continua s-o curtezi subtil, dar nu fi prea insistent, altfel risti sa pari obsedat. Exista totusi posibilitatea sa zica ''nu'' fiindca n-are niciun interes in tine.
Gandeste-te! happy

6 răspunsuri:
| kapsunik99 a răspuns:

Deci. Vlad. daca vrei sa inviti o fata in oras. trebuie sa te pregatesti pentru un posibil Nu. deci. trebuie sa eu spui direct:vrei sa iesim la un suc? (sau unde vrei tu) - ca sa nu sune prea... ma rog. deci. daca crezi ca nu poti sa o faci, exerseaza de mai multe ori in oglindahappy pana la urma reusesti tu happy. sper ca te-am ajutat. succes. fundita?big grin

| andra_9585 a răspuns:

Ca sa nu fi refuzat nu intreba"vrei sa iesim?" mai bine intra asa cu ea in vorba si cu una alta dupa ce o intrebi ce mai face, etc. ii zici "hai cu mine la un suc" primul pas ii cel mai greu, apoi vezi ca totu o sa fie ok. bafta!

| JokeOne a răspuns:

Amice totu e pe moment trebuie sa stii cum sa ii vorbesti, sa stii sa o asulti etc incearca sa glumesti fa-o sa zambeasca si incearca subtil sa introduci fraza"auzi chiar mi-ar face placere sa iesim la un suc(respectiv film etc) ce zici?" apoi bazeazate pe noroc atat tot hai salut si bafta in continuare

| acadea_3643 a răspuns:

Pai... in primul rand incearca sa fii tu, sa fii natural. asa cum esti de obiceiwinking. in al doilea rand nu pui intrebari clasice precum: "vrei sa mergem sambata in oras?". Nu, nici pe departe. Ii spui pe tonul cel mai obisnuit cu putinta: "Sambata am de gand sa ies in oras. Daca vrei, te iau cu mine". Apoi taci si astepti raspunsul. De cele mai multe ori vei auzi un "da, merg".winking sper ca te-am ajutat. funda?

| Sebiy a răspuns:

Incearca sa nu fi prea timid si nu fi trist daca primesti un nu.Incearca sa vorbesti cu ea si cand esti mai sigur pe tine ii poti spune:Vi cu mine la un suc? Este posibil sa accepte. Sper ca team autathappyNu iti cer fundita.

| vlad123_4436 explică:

Mersi tuturor vas da la toti funda dar nu am cum