| LALA77 a întrebat:

Am 13 ani si am o gramada de cosuri pe fata crying. Cum as putea sa scap de ele? Va rog ajutati-ma, ca nu mai rezist sa am atatea cosuri pe fata. Am incercat pana acum o gramada de masti si creme si tot de geaba.

5 răspunsuri:
| LittleMønster a răspuns:

Decat sa cheltui banii pe creme si masti mai bine consulti un dermatolog, stie mai bine ce e de facut, si nu te lua dupa gura lumii cu cremele. Poate la ei au dat rezultate dar asta depinde si de tipul pielii.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna!
Parerea mea este ca nu ar trebui sa folosesti toate cremele dupa ureche.Iti poate agrava acneea, mai ales ca esti la pubertate.Si eu am avut grave probleme cu acneea ( am 16 ani). Am fost la dermatolog si mi-a recomandat un tratament: Gel de curatare Eucerin gel(gama verde) si Skinoren( o crema care reduce aparitia cosurilor). Mai poti folosi si Eau Thermale -Avene Diacneal (crema si gel de curatare). La mine a dat rezultate.Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| georgica20 a răspuns:

Salut. Du-te la un dermatolog si o sa-ti zica ce trebuie sa faci. Eu iti recomand Pastilele Roaccutane sau Sortret le gasesti la farmacie, dar trebuie sa te duci la un medic sa-ti spuna cum sa le iei. Garantat scapi cu aceste pastile.