| David28482 a întrebat:

Salut TPU! Am 13 ani si ca oricarui baiat mi-a crescut par la subrat si mi-e jena sa stau la bustul gol pe langa mama si chiar pe plaja caci mi-e frica ca imi vede mama parul de la subrat.Cum fac sa scap de jena?

3 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Pur și simplu înveți să te accepți așa cum ești.
Știu că pare un concept nou pentru tine, dar vor aparea muuulte schimbări de-a lungul timpului și va trebui sa le accepți pentru că ele sunt firești iar orice decizie ai lua, trebuie sa fie luata fiindcă tu ai decis asta.Adica daca vrei sa te razi, e alegerea ta, daca vrei sa îți lași barba la fel.
Ca sa te accepți și să accepți schimbările ca fiind firești, învață să nu te desconsideri.

| StoicAnalysis a răspuns:

In primul rand, rade parul de la sub brat, pentru ca accentueaza mirosul neplacut al transpiratiei. Si in rest, nu ai de ce sa-ti fie jena. Pentru ca mergi la bustul gol, nu in curul gol laughing. Adica daca simti nevoia sa mergi prin casa la bustul gol, poti merge, ca nu e ceva rusinos. In schimb, daca familia ta nu suporta sa te vada asa, o sa iti spuna ca ii deranjeaza, si abia atunci poti sa pui un tricou pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca parul e mare trebuie sa il epilezi!