Si dupa ce ii cunosti nu mai esti timid?
daca e asa atunci gandeste-te cum e dupa ce ii cunosti, si poarta-te la fel. orice discutie cu un prieten incepe cu subiecte banale, la fel si cu un necunoscut. putina incredere si treci la fapte, sa vezi ca iese
Si eu am avut aceiasi problema anul trecut nu aveam decat o prietena cea mai buna o cumosc din gradinita acum am 13 am cand m-am certat cu ea eram cam singura si nu stiam ce sa fac
dar intr-o zi m-am gandit ca oameni nu stau cu mine pentru ca nu prea zambesc si par cam indiferenta, era destul de greu sa nu pari indiferent in ultima banca unde stateam eu nimeni nu statea acolo in spate, deci m-am mutat in fata langa o fata si ne-am imprietenit apoi am inceput sa vorbesc mai usor cu oameni pentru ca ea in facea cunostinta cu multe persoane si asa am invatat sa nu-mi fie teama de ce se va intampla dupa, anul asta la scoala am avut prieteni si in clasele mai mari, apropo am trecut in a 7 a ura! succes si nu-ti face griji o sa-ti faci tu prieteni
ok?
pa pa! a si nu-i nevoie de funda daca te-am ajutat e tot ce conteaza
Si eu la inceput sunt timida, dar imi zic mereu in minte ''de ce mi-ar fi rusine de ei, cu ce sunt mai superiori ca mine'' si imi trece rusinea. sau bea ceva inainte