Raspuns; categoric NU este valabila nici una dintre cele 2 variante precizate. Sanatate! (pe lumea aceasta )
Nu,nu cred ca te reancarnezi in altceva sau altcinevasa sau cel putin nu cu buna ta stiinta.
De ce ai vrea sa fi fata?
Ai putea aplica autofelatia si nu ai mai avea nevoie de reancarnare.
Mi se pare fascinanta ideea chiar daca e greu de conceput pentru mintea umana ca cineva poate reveni pe Pamant intr o noua viata si sub o infatisare noua. Unii oameni sunt convinsi ca viata pe care o traiesc in prezent nu e unica ba chiar am vazut un documentar in care niste copii dadeau detalii uimitor de exacte despre viata anterioara si despre cauza decesului, amanunte despre regiunea/tara in care au trait si pe care n aveau de unde sa le cunoasca fiindca n o vizitasera vreodata. Multora li se pare nedrept ca totul sa se sfarseasca odata cu moartea fizica si spera sa revina sub o noua infatisare/aspect fizic/. Dupa principiul nimic nu se pierde totul se transforma. Nimeni nu stie insa ce se petrece dupa incetarea din viata si daca constiinta umana e nemuritoare sau aici e capatul de drum.
Reîncarnarea stă la baza credinței budiste. Nu se poate dovedi existența ei cu obiectivitate și studii.
Sunt 0 dovezi, oriunde, la orice oră, că o anumită parte a unei ființe umane, poate să existe în afara corpului sau că orice parte a unui corp poate supraviețui după moarte.
Nu există nici un mecanism biologic care să poată dovedi că o parte a creierului ce stă la baza formării conștiinței, poate supraviețui după moarte.
Nu poți dovedi ca reîncarnarea nu există, dar nici nu ai dovezi să-ți demonstreze faptul că există.
Cel mai bine este să-ți trăiești viața ce o ai la capacitate maximă și, dacă vrei să fii fată, fă-te transsexual. Nimeni nu te oprește să fii.
In niciun caz. Ai o singura viata, bucura-te de ea si nu te gandi ca daca mori vei mai primi vreo sansa. Daca ar fi sa exista reincarnare te ai putea reincarna si intr-un pom, animal, gaza.
anonim_4396 întreabă: