| NonZarek a întrebat:

Am 14 ani si cred ca am pus intrebari asemanaroare dar chiar ma macina intrebarea asta.

Am o colega in clasa cu care nu prea vorbesc, de fapt cand o strig incearca sa ma ignore dar imi raspunde pana la urma dar mai urat, cand am fost mici eram cei mai buni prieteni iar acum nu stiu ce s-a intamplat, faz e ca ea are zile cand vb cu mine imi zambeste pur si simplu are chef de mine, dar in rest sunt zile mai multe in care um am spus mai sus incearca sa ma ignore etc. Chestia e ca online vb ne intelegem bine, si am incepu5 sa o plac.
Se apripie ziua ei si m-am gandit sa ii fac cadou un lantisor, dar ea are 1 deja, credeti ca merita sa il cumpar? Si daca da il va purta? Cum l a s putea da intr-un mod in care sa isi deie seama oarecum ca o plac si ca tin la ea? Tind sa mentionez ca este o fata super ok, invata bine, serioasa adica nu f7meaza nu injura nu vb aiurea intelegeti voi.
Dau funda la cel mai bun

Mulțam

2 răspunsuri:
| D3I3 a răspuns:

Poți să îi cumperi o brățară, să se asorteze. Dacă are deja lănțișor. Oricum, prea multe nu strică.
Într-o cutiuță drăguț decorată ar fi destul de ok.

| Adry05 a răspuns:

Ne intrebi pe noi daca il va purta... De unde sa stim...
Fata nu te place si atunci nu stiu daca merita sa ii iei ceva, doar eventual daca te cheama la ziua ei. N-o s-o castigi ca-i cumperi un lantisor daca la asta te asteptai.