Daca te opresti nu. Daca o sa continui sa faci asta asa de des cam da. o sa ai ceva probleme sigur. fa si tu mai rar asta ca e mai bine. Asa te sfatuiesc eu
Nu ai nevoie sa iei vitamine. Opreste-te sa mai faci asta altfel intr-un an de zile o sa ai probleme cu prostata si e pacat la varsta asta. restul problemelor ce o sa le ai din cauza masturbarii asa de dese nu mai zic, sunt multe. O data de doua ori pe saptamana e ok daca o faci, imi pare rau ca trebuie sa afli asta
Deci inseamna ca o sa am cateva probleme?
Daca te opresti nu. Daca o sa continui sa faci asta asa de des cam da. o sa ai ceva probleme sigur. fa si tu mai rar asta ca e mai bine. Asa te sfatuiesc eu
Mergi la un preot, spovedeste-te si opreste jocul asta. E foarte periculos pentru sanatatea ta mentala. Daca vrei sa nu o iei pe ulei opreste activitatea asta. Ca sa poti sa scapi de "dependentza" mergi la preot, e singurul care te poate dezlega de patima aceasta. Nu ai nevoie de vitamine ci de post si rugaciune.
Nu am mai facut de cv timp dar am alta problema acum.VISELE UMEDE.de ele sti ceva? ce mi-ai recomanda?