| bibialex97 a întrebat:

am 14 ani si m-am masturbat in fiecare zi aproape, si am inceput sa nu mai am conditie fizica deloc si incep sa am probleme cu vederea, ce vitamine sau ce mi-ati putea recomanda? funda+vot

Răspuns Câştigător
| cosmin2sun a răspuns:

Daca te opresti nu. Daca o sa continui sa faci asta asa de des cam da. o sa ai ceva probleme sigur. fa si tu mai rar asta ca e mai bine. Asa te sfatuiesc eu happy

6 răspunsuri:
| cosmin2sun a răspuns:

Nu ai nevoie sa iei vitamine. Opreste-te sa mai faci asta altfel intr-un an de zile o sa ai probleme cu prostata si e pacat la varsta asta. restul problemelor ce o sa le ai din cauza masturbarii asa de dese nu mai zic, sunt multe. O data de doua ori pe saptamana e ok daca o faci, imi pare rau ca trebuie sa afli astawinking

| bibialex97 explică (pentru cosmin2sun):

Deci inseamna ca o sa am cateva probleme?

| cosmin2sun a răspuns (pentru bibialex97):

Daca te opresti nu. Daca o sa continui sa faci asta asa de des cam da. o sa ai ceva probleme sigur. fa si tu mai rar asta ca e mai bine. Asa te sfatuiesc eu happy

| bunica18 a răspuns:

Mergi la un preot, spovedeste-te si opreste jocul asta. E foarte periculos pentru sanatatea ta mentala. Daca vrei sa nu o iei pe ulei opreste activitatea asta. Ca sa poti sa scapi de "dependentza" mergi la preot, e singurul care te poate dezlega de patima aceasta. Nu ai nevoie de vitamine ci de post si rugaciune.

| gabytablitza a răspuns:

Nu mai face asta si corpu o sati revina incearca

| bibialex97 explică:

Dar cu timpul imi voi reeni la forma actuala?

| bibialex97 explică:

Nu am mai facut de cv timp dar am alta problema acum.VISELE UMEDE.de ele sti ceva? ce mi-ai recomanda?