| FrateleTedur a întrebat:

Am 15 ani, anul asta intru la liceu, insa am cateva probleme, legate de modul in care arat, adica daca sunt urat, arat ok sau sunt atractiv. Daca nu v-ati dat seama sunt baiat si obisnuiam sa ma consider atragator. Nu am muschi, ei bine nu inca, dar nu cred ca la varsta mea reprezinta un impediment. Am 1.75 m si inca cresc am parul brunet inchis si ochii caprui spre negru. Am probleme cu tenul, nu am acnee dar punctele negre ma chinuie. Am incercat multe lucruri, insa nu va cer sa imi spuneti daca arat bine sau nu, findca nu prea aveti cum, fara poza. Ce doresc este sa ma ajutati cu un sfat, ceva sa am mai multa incredere in mine si sa vorbesc cu o fata, sa ii zic ce simt.
Este foarte important pentru mine, sper ca intelegeti.

Răspuns Câştigător
| Kitty a răspuns:

Buna! Iti pot spune ceva ce am observat eu. O persoana se poate face apreciata, placuta si prin modul de a fi, prin comportament, prin felul de a vorbi asa ca frumusetea fizica e ceva relativ. Pentru varsta ta inaltimea este ok, important este sa ai grija de tine, sa fii atent la stilul vestimentar si sa ai curaj. Nu ai nimic de pierdut, lumea e a ta! Incepi o noua etapa, o sa ai colegi noi, deci practic incepi iarasi de la 0. Pana in toamna ai timp sa lucrezi la atitudine, sa devii mai increzator. Ia-ti un model pozitiv si analizeaza-l. Poate cunosti pe cineva pe care apreciezi pentru increderea in sine si siguranta de sine.

| FrateleTedur explică (pentru Kitty):

Hei, am incercat sa iti raspund la privat, dar aparent nu pot pentru ca sunt " membru junior ". Oricum, multumesc pentru raspunsul rapidwinking

1 răspuns: