Probabil ca si lamaia aia te-a ajutat, dar nu cred ca de la ea ti-au disparut cosurile in totalitate. E vorba si de varsta. Eu stiu ca lamaia doar usuca tenul, si chiar si cei cu tenul uscat au cosuri. Dar nu te culca pe-o ureche fiindca ti-au disparut ca la varsta ta vei avea perioade in care vei avea foarte multe si perioade in care iti vor disparea aproape toate. Eu sunt fata, deci nu prea stiu ce sa iti spun sa folosesti, dar iti pot spune ce folosesc eu si chiar da rezultate: e un pachet format dintr-un gel de curatare a fetei si o crema pentru ten numita oxyage(se cumpara de la farmacie). Costa in jur de 80 de lei impreuna, dar nu stiu daca sunt bune si pentru baieti. In orice caz daca iti reapar si sunt foarte multe eu iti recomand sa te duci direct la un dermatolog, eu cand vad un baiat plin de cosuri fac misto de el pana se taraste pe podea, ti s-ar putea intampla si tie. Mult noroc oricum si nu uita ca pentru a tine cosurile sub control cea mai importanta e igiena
Ok mersi... faza cu misto`u daca ma vezi p mine n`ai cum sa faci misto. nu am munti pe fata doar cateva impuritati trebuie sa stai ff aproape sa se vada ceva.si partea cu igiena.fac dus de 2-3 ori p zi.deci nu se pune problema! Ms again.Bye.