| PingPing1 a întrebat:

Am 15 ani și am ceva de împărtășit cu voi, deci mă simt mai mereu trist deoarece am un handicap(dependență de vitamina D3) ceea ce mă face scund si mă dezvolt ceva mai greu. Trecem peste,sunt luat la misto până si de copiii mici, eu nu bag de seama deoarece sunt mai mici ca mine(mai clar nu mă pun la mintea lor), fetele își bat joc de mine(sau cel puțin așa cred). Fiind foarte rușinos nu prea vorbesc cu ele, deoarece mă simt respins....cam de o lună m-am îndrăgostit de o fată și mi-e destul de greu să socializez cu ea, sunt sigur că nu are o impresie bună despre mine...(accept și jigniri din partea voastră). Stiu că acolo undeva e cineva care suferă mai mult ca mine dar.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt sigur că nu are o impresie bună despre mine.
Ce te face să crezi asta?
Ca să nu mai fii așa de sigur, să îi spui asta, că te-ai îndrăgostit de ea.

| IoanaFrancesca a răspuns:

Trebuie sa realizezi ce tip de caracter are fata de care te-ai îndrăgostit. Daca găsește dragoste adevărată in tine z nu contează înălțimea, aspecrul, banii. Trebuie sa existe înțelegerea reciprocă, dacă o să te dezamăgească nu înseamnă că sunteți meniți sa nu fiți împreună. La început poate greși, așa pătesc multi, trebuie să ai o limită de iertare dar sa nu profite de tine pentru că o iubești. Ai grija de ce faci și încearcă să te apropii de ea prin fapte prin care o ajuți. Daca ai demnitate și înălțime spirituală, celelalte contează în ochii gurilor rele.