Oamenii sunt mai inalti din generatie in generatie. Tu o sa cresti minim cat tatal tau. Ca sa iti faci o idee despre cum sta treaba : http://www.calculator.net/height-calculator.html#. Majoritatea prietenilor mei sunt mai inalti decat tatii lor cu vreo 5 cm poate si mai mult. Nu-ti fa griji, o sa mai cresti. Peace!
Pai da Eu din clasa a 3-a până acum în clasa a 6-a am crescut 15 cm. Făceam sport și mai ales jogging, tu poți să mai crești în inaltime caci nu ai 18 ani.
Nu chiar, eu am 14 ani si am 1, 75 si de mai bine de un an nu am mai crescut. E posibil sa mai cresti dar depinde de persoana.
Da ai doar 15 ani.Ai timp sa cresti, nu iti face griji. Si daca mai faci si un basket ceva chiar si asa la plictiseala o sa ajungi la 1, 82 cu siguranta.
Te inalti si daca mergi la scoala si pentru 15 ani....pari destul de inalt, eu am 17 ani si 1.75, nu m-a crescut de 2 ani, si ma simt bine asa! Depinde de gena pe care o porti, daca amandoi parintii sunt inalti(inclusiv bunicii) nu ai nici un stres
E o posibilitate. si eu. am 14 ani si taicameo are 1.82 si eu 1.73 si incet incet parca ma inalt. depinde de fire
ioneldan întreabă:
Andrei67y5 întreabă: