Hai să facem frate chetă să-i dăm ăstuia bani de rinoplastie că de câteva luni numa întrebarea asta o văd
Mă numesc Petrică,
Și am nasul lung,
De întind o labă,
Nu pot să-l ajung.
După un colț de stradă,
Apare un nas,
Apare și Petrică,
După un sfert de ce ceas.
Hei duri duri, duri duri dam.
Prost trebuie să fii, să vrei să îți taie din nas.
De aceea nu se uită fetele după tine, de prost, nu de nas.
Nimeni nu e perfect și nu ar trebui să te simți complexat.
Sunt alte lucruri mai importante de care ar trebui să ții cont.
Nu ar trebui sa fie asta o problema daca cineva te place si asa. Se mai gasesc cateva persoane care nu te cunosc sa rada de tine ca ai nasu mare.
Mai întâi îți răspund la întrebări:
1. Nu
2. Da
3. Ochii
4. Mai bine nu! Citisem undeva ca o fata și-a făcut iar daca ar fi stiu ca doare asa tare după nu ar mai fi facut-o.
Acum sa iti vorbesc mai pe îndelete. In aceeași situație ma aflu si eu. Al meu e lung. La fel, din față e normal dar din profil nu prea, dar asta sunt! Perfecțiunea nu exista! Si sa zicem ca din punct de vedere fizic cu ajutorul operațiilor estetice poți ajunge sa arati "perfect" DAR DEGEABA DACA PE DINAUNTRU ESTI GOL! Prefer un băiat cu nasul mare sau lung cu sufletul bun decât o păpușă fara suflet! Băieți și fete, nu mai credeti in standardele impuse de societate! Nu exista om urat! Preocupa-te de scoala, fa o facultate, fi baiat cuminte, vezi-ti de treaba, da de permis cand iti va veni vremea! Fiecare are ceva frumos! Vedetele din asta traiesc, sa arate bine. Fiecare cu viata lui. Si eu am fost enorm de complexata dar acum mi-am revenit si vreau sa ajut oamenii pentru ca stiu ce înseamnă.
P.s De ceva timp un băiat cu nasul mare mi-a ajuns la inima si nu mai pot sa mi-l scot din gând. Ochii ăia căprui si cu ochii închiși i-as putea picta.
Ai grija de tine măi Alex!
Nu te mai simti complexat. Poate nu e chiar atat de mare pe cat crezi si totul e doar in capul tau. Frumusetea nu costa doar in nas. Nu e ca si cum pe fata ta ar exista doar nasul si atat
Frumusetea nu conteaza, conteaza sa arati bine si sa ai un comportament destul de ok Si eu am nas mare dar nu-i problema, imi traiesc viata mai departe
Sanatate
009 întreabă: