anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si cand ma mastrubez nu rezist foarte mult. E posibil sa fie din cauza ca o fac prea mult? A devenit o obosnuinta o fac de cateva ori pe saptamana. Se poate intampla ceva grav?

5 răspunsuri:
| GreenEyed a răspuns:

Cum a spus si DariaAlina, din pacate va trebui sa o contrazic.Sunt o multime de efecte secundare grave.Pot aparea infectii, poate disparea apetitul sexual si multe alte lucruri.

| DariaAlina a răspuns (pentru GreenEyed):

Am citit despre asta pe undeva. Dar nu s-a putut dovedi clar, științific, că asta este cauza exactă. Tema asta lasă loc multor dezbateri. Dar MCAwesome, cât înseamnă "de câteva ori pe săptămână"? Sigur nu o faci din plictiseală?

| RichRoll a răspuns (pentru DariaAlina):

Mda din plictiseala, aici ai nimerit-o

| DariaAlina a răspuns (pentru RichRoll):

Și cum te face să te simți? ( adică, pe plan psihic )

| DariaAlina a răspuns:

Bună! Masturbarea nu este dăunătoare pentru sănătate.
Nu există masturbare excesivă ( acum poate se trezește cineva să mă contrazică- activitatea sexuală a unui om este auto-limitată, când ești satisfăcut, pentru o anumită perioadă de timp, îți pierzi temporar interesul. D-asta este și subiectivă... unii o pot face de 2-3 ori pe zi, alții o singură dată pe lună.) Dacă vrei să-ți spun și din punct de vedere biblic dacă e ok sau nu - surpriză, nu-i ok. Ajungi în Iad...but then again, nu cred tot ce spune Biblia.