Buna.Sincer vorbind, eu o inteleg pe mama ta.In acelasi timp, te inteleg si pe tine ca doresti inapoi in Romania, sa fii iar alaturi de prieteni, insa probabil ca tocmai prietenii au constituit anturajul prost care ti-a adus absente sau te-a bagat in belele.Asa-i? Si ce garantie ii poti oferi mamei tale ca te tii de promisiune, ca ti-ai invatat lectia?
Nu ei l-au constituit ci noi, o garanție ce i-o pot oferii e sa mă i-a din nou daca nu mi-am învățat lecția dar nu cred că m-ai înțeles bine?
Mama ta te tine langa ea pentru ca nu are incredere in tine, deci trebuie sa ii demonstrezi ca poate avea incredere. Poti incepe cu lucruri marunte sa vada ca esti un baiat cat de cat matur si descurcaret, adica sa asculti tot ce zice ea fara sa comentezi nimic, sa gatesti, sa speli, sa faci curat, sa faci practic orice in casa si nu in ultimul rand sa fii un elev model. Poate ti se pare stupid ce zic eu dar crede-ma ca nu e, cu chestiile astea o sa o faci sa-si schimbe parerea despre tine. In plus sa ii amintesti ca bunica ta e in varsta si ca are nevoie de cineva langa ea, sa aiba grija de ea, sa o apere de pericole, astfel o sa-i atingi si cealalta coarda sensibila.
Si nu, nu inseamna sa o minti sau sa o manipulezi. Nu trebuie doar sa te prefaci ca esti un baiat responsabil, chiar trebuie sa fii
Spune-i ca nu mai vrei in Reicht si vrei in Romania. Daca nu intelege mergi la Ambasada. Daca tot nu intelege fa-i mizerii si va fi bucuroasa sa scape de tine,
ale0409 întreabă: