| radu22416 a întrebat:

Salut TPU. Am 15 ani si nu stiu daca este normal sa-mi placa de o fata care are 19 ani.
Credeti ca am vreo sansa cu ea? Daca da, ce ii pot spune ca sa o fac iubita mea, va rog fara mistouri.
Dau funda.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ceva normal sa iti placa de fata de 19 ani.
Numai ca ai sanse cam putine sau deloc, sa te placa si ea.

| Simpatic a răspuns:

Sa iti placa de o fata putin mai mare, cu siguranta este ceva normal!
Insa nu iti face sperante, genul acesta de "iubiri" sunt "interzise"
In general fetele adolescente nu sunt atrase de baieti mai mici decat ele, tu fiind cu 4 ani mai mic

Cand mai cresc, la maturitate, este adevarat ca unele femei pot fi atrase de parteneri mai tineri decat ele! dar nu in cazul de fata, expus de tine!

...dar adolescentele nu!
De obicei se intampla opusul si anume adolescentor le plac baietii mult mai mari decat ele. stiu si am intalnit cazuri de genul fete de 17 ani aveau iubiti de 25 de ani sau mai mari!

Deci daca te-ai indragosti de aceasta fata, ai iesi cu buza umflata, de aceea eu prefer sa iti tai aripile decat sa ajungi sa plangi mai tarziu din dragoste neimpartasita!

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate nu cred ca ai vreo sansa, deoarece fata aceasta se uita deja la barbati tineri de peste 20 de ani, nu la minori care abia au intrat la liceu.Mai bine cauta-ti colege din clasa ta, vei avea mai mult succes.

| Alexandru1111199 a răspuns:

Frate sincer N-AI NICIO sansa, sa stii si tu fata aia la 19 ani cauta barbati maturi,cu masina,care sa le scoata la un suc, sa o plimbe.Tu ai fi in concurenta cu unii care au masini, au bani, au probabil casa, au multe lucruri materiale fata de tine,+PLUS femeilor in general le plac astia mai maturi.Eu zic sa te axezi pe fete de varsta ta ca e greu cu astea de 19.