| MihaiAlexandru11 a întrebat:

Salut,tpu.Am 15 ani, sunt clasa a 7 a, iar la scoala ma enervează un băiat de 13 ani și mult mai scund ca mine, eu având 1.75 cm si 65 de kg, iar el având cred ca nici 1.50, adică este scund și slab.Ideea este ca ma ia la mișto, dirigintele nu face nimic în asta și nu suport sa fiu luat peste picior.Cum pot eu sa-l aranjez,cum sa-l prind eu și cum? Țin sa precizez ca pentru varsta lui, el se da mare pe pumn.Astept răspunsuri.Multumesc!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ignora-l!
Asta este unica solutie ca sa fi lasat in pace: sa-l ignori si el se va plictisi la un moment dat, ca nu mai are cum sa se amuze pe seama ta.
Eu cred ca tu nu ai prea multa minte daca vrei sa-l bati, ca-ti poti atrage media scazuta la purtare, ca sa nu mai spun ca-l poti nenorocii fizic, rupandu-i o mana, picior sau sparge capul, tu fiind mult mai mare ca el. Asadar, da-i pace si ignora-l!

| dullcat a răspuns:

Buna.Suna ca si cum tu ai chef sa te prefaci ca esti in filmele cu batai de cartier.Chiar merita sa te trezesti cu nota scazuta la purtare pentru asa ceva? Clar nu. Vorbeste cu parintii tai, ca acestia la randul lor sa aiba o discutie serioasa cu dirigintele.

| vatadezahar24 a răspuns:

Buna! Vorbește cu părinții iar aceștia la rândul lor vor vorbi cu dirigintele și problema ta va fi luată mai în serios, dar totuși, până la urmă este un coleg de clasă enervant care nu are altceva de făcut, de ce să faci din asta un lucru mare? Ignoră-l și nu îi da atenție

| MihaiAlexandru11 explică (pentru vatadezahar24):

Bună"vatadezahar24".Mulțumesc frumos de răspuns, cred ca esti de varsta mea, după poza și nume și de asta apreciez.Dau pe aplicația asta numa' de doamne de 30-40 de ani, care ele știu numai de ce era pe timpul lor, asta ca o mica paranteza.Mda,îl voi ignora, altceva nu am de făcut.Zi frumoasa!

| vatadezahar24 a răspuns (pentru MihaiAlexandru11):

Sunt un pic mai mare ca tine, dar nu cu mult happy nu trebuie sa îmi mulțumești!