Ascultăți pe părinți tăi câți vor binele. Uitătate sa vezi cu ochi tăi și convinge-te singur ca nu te mint ceia ce-ți voi spune în ultima perioadă da dispar tot mai mulți oamenii și aicia vorbim de oamenii mari maturi și sunt răpiți și maltratați și bat jocoriți Doamne ferește sa cazi pe așa mâini ca Doamne ferește ascultăți părinți nu-ți vor răul crede-mă frățiorul meu ca nu-ți vor răul părinți tăi deja lumea este cu susul în jos și răutate peste răutate ură peste ură nu mai fi și tu așa ei se gândește la tine le pasă de tine cu Adevărat fratele meu să nu pățești ceva sa nu se întâmple ceva cu tine sa nu lege vreun grup de drogați de tine ei îți vor tot binele din lumea asta ca dacă nu le-ar fi păsat de tine nu țiar fi vrut binele nu sar mai fi gândi la tine frate.
Buna.Tu vrei sa stai afara/in oras pana la 12 noaptea? 10:30 este o ora foarte rezonabila.Probabil te gandesti ca prietenii tai sunt lasati pana mai tarziu, dar in acelasi timp sunt copii si adolescenti care la 8-9 trebuie sa fie in casa.Deci ar trebui sa asculti de parinti.
mary716263 întreabă: