anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPu..Am 16 ani, iar eu nu fumez, ci "vapez", adica am o tigara electronica si ai mei m-au mai prins cand fumam si nu mi-au facut mare lucru, si m-am saturat sa ma ascund si mi-e cam jena sa le zic...V-as ruga din suflet sa ma ajutati sa imi spuneti cum sa le zic.

7 răspunsuri:
| Deaad a răspuns:

Mami,tati,fumez.
Va rog, nu bateti un crestin care nu face rau nimanui!

| denisman a răspuns (pentru Deaad):

Prietene, nu stiu cum sa iti spun...Iti faci si tu de cap pe retele d-astea ca in Real-Life n-ai sange-n *** sau ce? Te cheama cumva Iohannis? Ca ai glume cam invechite..Hai treci la culcare ca maine te duci la gradinitawinking

| Deaad a răspuns (pentru denisman):

Eu nu am sange in ***?
"Treci la culcare ca maine te duci la gradinita?"

Cine e gradinarul aici care nu e in stare sa i spun a lui mami si lui tati ca fumeaza, hmm? Cine se plange aici si cere ajutorul?

Tu ai intrebat, eu am raspuns.Nu te-am jignit, nu a fost nimic cu intentie, dar am primit in schimb o jignire din partea ta.

Mars in *** de dobitoc!

| denisman a răspuns (pentru Deaad):

Du-te prietene si joaca-te in nisip ca esti paralel..Eu voiam un raspuns de la niste oameni seriosi, nu de la niste handicapati ca tine care n-au ce face cu viata lor ...Ai venit tu cu sarcasmul tau de idiot scapat in cap. Crede-ma ca nu esti smecher prin sarcasmul tau..ci mai degraba idiot

| Deaad a răspuns (pentru denisman):

Mi se rupe de ce răspunsuri voiai tu.
Am dreptul să-ți răspund cum vreau.

Plus ca nu prea am ce răspuns serios sa dau la o întrebare penibila.
Întrebările de calitate, au un răspuns serios si foarte dedicat de la mine. Oameni cu adevarate probleme, nu porcăriile tale.
Eu nu ma simt șmecher cu sarcasmul meu, dar tu cred ca te simți un băiat matur, un adult daca fumezi sau "vaporizezi"

| Felissa13Eden a răspuns:

Dupa mine, parintii ar putea sa accepte asta la un moment dat, dar ti-ar scoate ochii mai tarziu, ca asa sunt ei proiectați happy

| stroealexutza a răspuns:

Buna
Iti inteleg problema
Am mai avut si eu prieteni de genul asta care le era frica sa le spună părinților ca fumează
Deci
In principiu daca as fi in locul tau as face in felul următor
M-as duce si as spune mama, tata fumez.Dar fumez țigara electronica.
Stiu ca este cam ciudat dar asta ar fi metoda
Sau
Nu le spui
Dar mai bine le spui tu decat sa afle de la altcineva
App: nu mori daca încerci
Sper ca ti-am fost de folos