Sa-i asculti, daca erai rockerist din familie care mentinea traditia nu aveai treaba, asa nu-ti faci de ras parintii ascultandu-i
Ăsta e avantajul când eşti fată, poţi avea părul cât de lun vrei. Şi ei mei şi-au făcut vreo 2-3 truci când au auzit că-mi place rock dar asta e, au acceptat situaţia.
Nu ai noroc de vreo rudă care să sculte rock şi să îţi ia apărarea? Sau despre vreun prieten cu note foarte bune, care să asculte rock? Ca să îl dai ca exemplu.
Rockerii nu sunt drogatii sau imputiti.
Parintii tai habar nu au despre ce vorbesc, scuza-ma dar asta e adevarul.
Tu demonstreaza-le ca nu e asa, desi nu stiu cum ai putea sa le schimbi parerea...
Ei isi au parerea lor...nu pot sa le-o schimb. Sau mai zic ceva de genul: '' Ce stai cu parul ala mare. Uite ce frumos le sta copiilor astora cu parul scurt.'' Mda... daca toti se arunca in cap, sa ma arunc si eu -_- Mie chiar nu imi place cum imi sta cu parul scurt
Sigur, sunt parintii tai si trebuie sa ii respecti. Ei probabil ca nu cunosc asa de multe persoane care asculta rock si le este teama sa nu ajungi drogat. Din pacate, asa sunt vazuti rockerii, de cei care nu au habar de acest gen muzical.
Pune-le si tu Pink Floyd (sa vada ca versurile nu trasnsmit rautate, ci din contra) sau oricare alta trupa.
Succes.
Stiu cum e, eu am parul mai mare (bine, nu chiar plete) si mama mea nu prea e de acord, dar a acceptat pana la urma. Spune-le ca astea sunt gusturile tale, ca mai bine sa asculti rock decat manele si sa-ti pui lanturi de la cusca cainelui la gat. Poti fi drogat si daca nu asculti rock.
Nu e nimic gresit in a fi rocker si eu sint tot oameni doar ca asculta alt gen de muzica se imbraca altfel ata tot.E viata ta poti face ce vrei cu ea la un momendat parinti nu o sa mai fie si atunci vei fi prea batran ca sa mai fii rocker asa ca traiesteti viata cat inca poti. Parinti tai te vor accepta pana la urma pentru ca esti copilul lor si te iubesc! funda?