Daca relatia cu baiatul nu afecteaza rezultatele tale la invatatura, e ok sa iesi cu el, dar ca sa nu mai existe dispute, e ok si sa iesiti ziua o perioada.
Spune-i mamei ca ai un prieten. Iesi in continuare cu el in timpul zilei. Daca mama ta iti va cunoaste prietenul si il va considera de incredere probabil ca iti va da voie sa iesi cu el din cand in cand noaptea.
Mama imi cunoaste foarte bine iubitul, a fost la mine acasa de mai multe ori si chiar are o parere foarte buna despre el, dar de iesit seara nici nu se discuta... Mama este genul de persoana cu conceptii comuniste, ca pe vremuri atunci cand copiii trebuiau sa fie in casa la ora 21:00. Am incercat sa ii explic, dar inutil ca vremurile s-au mai schimbat.
Eu zic sa incerci sa vorbesti cu mama ta pentru ca ea a trecut prin viata si te va intelege...trebuie sa ii explici ca nu poti sa stai toata ziua cu cartea in fata trebuie sa te mai si distrezi si sa faci lucruri prostesti cat esti tanara ca sa ai de ce rade cand vei imbatrani Sper ca te-am putut ajuta