| AlinnaAly a întrebat:

Am 16 ani, parintii mei sunt despartiti, iar mama locuieste cu actualul sot. Din cauza neintelegerilor care s-au creat, eu locuiesc cu bunica mea. Problema pe care o am, este ca mama nu prea ma lasa sa ies si are mereu pretentii sa am rezultate bune la scoala. Pana acum nu am avut medii sub 9.80 si am si rezultate la cateva olimpiade nationale. Din dorinta de a avea mai multa libertate, obisnuiam sa ies seara cu iubitul meu, fara ca bunica mea sa stie. Aseara si-a dat seama ca lipsesc, dar mi-a promis ca nu ii va spune mamei cu conditia de a nu se mai repeta. Intrebarea mea este cum pot sa fac ca lucrurile sa fie ca inainte? Adica sa pot sa ies. Iubitul meu zice sa nu mai iesim o perioada seara, pana se mai uita, sa ne vedem doar ziua. Voi cum ziceti ca ar fi bine sa procedez? Imi era foarte bine inainte, mai ales ca iubitul meu ma lua oriunde merge, de aceea as vrea ca lucrurile sa fie ca inainte, adica sa pot sa ies. Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Daca relatia cu baiatul nu afecteaza rezultatele tale la invatatura, e ok sa iesi cu el, dar ca sa nu mai existe dispute, e ok si sa iesiti ziua o perioada.

| ElenaSA a răspuns:

Spune-i mamei ca ai un prieten. Iesi in continuare cu el in timpul zilei. Daca mama ta iti va cunoaste prietenul si il va considera de incredere probabil ca iti va da voie sa iesi cu el din cand in cand noaptea.

| ElenaSA a răspuns (pentru ElenaSA):

Scuze, am vrut sa spun seara.

| AlinnaAly explică (pentru ElenaSA):

Mama imi cunoaste foarte bine iubitul, a fost la mine acasa de mai multe ori si chiar are o parere foarte buna despre el, dar de iesit seara nici nu se discuta... Mama este genul de persoana cu conceptii comuniste, ca pe vremuri atunci cand copiii trebuiau sa fie in casa la ora 21:00. Am incercat sa ii explic, dar inutil ca vremurile s-au mai schimbat.

| ElenaSA a răspuns (pentru AlinnaAly):

Nu vreau sa te supar, dar a veni in casa in jurul orei 21 mi se pare rezonabil pentru varsta ta. Vei avea destul timp sa iesi tarziu. Ai toata viata inainte.

| Andreea659876 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa vorbesti cu mama ta pentru ca ea a trecut prin viata si te va intelege...trebuie sa ii explici ca nu poti sa stai toata ziua cu cartea in fata trebuie sa te mai si distrezi si sa faci lucruri prostesti cat esti tanara ca sa ai de ce rade cand vei imbatrani happy Sper ca te-am putut ajuta