| adriiiann a întrebat:

Am 16 ani si am avut o singura "relatie" la 14 ani. Dupa asa zisa despartire, ma simteam atras de alte fete, dar pe la 15 ani nu mai simteam nimic, adica nu simteam ca imi place de o fata, nu ma simt atras.
(*Tin sa precizez ca nu am nici o alta orientare sexuala*)
Este normal sa mi se inampla asa, sau este o afectiune?
Toate raspunsurile sunt bine venite.
Multumesc!

16 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Sa stii ca daca vezi la baietii de varsta ta ca stau azi cu o tipa si peste doua saptamani cu alta tipa, nu inseamna ca e si ok si normal. Eu cred ca ai timp destul sa te indragostesti de o fata. Nu ai de ce sa crezi ca e ceva gresit ca nu iti place orice fata care iti iese in cale.

| adriiiann explică (pentru Aasdfghj):

Probabil cum zici tu.
Dar, nu am complexe de inferioriatate si sau altele, doar vad in jur si in cercul meu de prieteni ca toti au prietene, dar cat or dura si acele zise "relatii".

| Aasdfghj a răspuns (pentru adriiiann):

In general nu dureaza prea mult acele relatii pentru ca majoritatea celor se varsta ta, cauta sa aiba cat mai multe relatii pentru ca asa par cool si mari cuceritori. Nu te lua dupa ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Esti inca foarte micut si nu ai gasit fata care sa-ti placa si pentru care sa-ti bata inima.
Relatia de la 14 ani a fost una de prietenie intre copii si atat, ca cea de la gradinita si scoala generala.

Nu cred ca-i cazul sa intrii in panica, viata adevarata incepe dupa 18-19 ani, cand descoperi fetele, iubirea, relatiile inter-umane, sexul samd.

| adriiiann explică (pentru Violleta2022):

Nu cred ca sunt foarte "micut", dar am intalnit destule fete, care am avut lucruri in comun etc. Ele ma placeau dar aveam si o retinere, la asta ma refer.

Răspuns utilizator avertizat
| Dana1999 a răspuns:

Esti inca mic si relatiile la varsta ta nu prezintă interes. E normal.

| Dana1999 a răspuns (pentru AngelErmin):

Este prea mic sa i stea gândul la fete. Lasă i pe aia mai mici. El inca isi traieste copilaria

De la 18 ani.

Nu dar sunt atatea de facut pana la 18 ani
Pana atunci sunt copii.

Tine de autocontrol. E alegerea fiecăruia daca face sex sau ramane la mast. urbare

| DuckDodgers0 a răspuns:

Nu ai descoperit fata potrivita