| HeroWolf a întrebat:

am 16 ani si am intrat pe Toti Pentru Unu deoarece vreau sa va intreb daca aveti niste exercitii pentru a ma ajuta sa nu mai am grasime pe burta, astazi pe 21 Februarie 2017, am facut 250 de abdomene si 70 de flotari,vreau sa ma ajutati si sa imi spuneti exercitii pentru a imi arde grasimea de pe burta sau raman la abdomene?
Dau pamblica (Funda)pentru raspunsul cel mai bun,insa daca gasesc raspunsuri asemanatoare o sa mai pun intrebari, si poate cineva care a raspuns aici destul de bine si nu a luat el funda va primii la intrebarea urmatoare!

Multumesc pentru ca ati citit acest text destul de lung dar sper sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| Caranfil a răspuns:

Salut! Din pacate abdomenele si flotarile nu prea ajuta la arderea grasimii.Adica ajuta dar foarte putin. Daca vrei sa scapi de grasime trebuie sa alergi sau alt sport care te lasa fara suflare(adica obosesti) si transpiri cat mai mult.Cel mai sigur este alergatul, ciclismul, nu dai gresi cu ele.Cand vei slabi si vrei sa ai patratele atunci poti face si abdomene pentru ca asta fac, cresc masa musculara

| HeroWolf explică (pentru Caranfil):

Okey,iti multumesc foarte mult, deci trebuie sa alerg sau sa merg cu bicicleta?

| Caranfil a răspuns (pentru HeroWolf):

Da,bine acum sunt mai multe care ajuta dar acestea sunt cele mai indemana, adica mai este si inotul, insa acestea pot practicate cam oricand.Insa tine minte, daca alergi sau mergi cu bicicleta nu trebuie sa te opresti cand incepi sa obosesti si sa transpiri, trebuie sa tragi cat mai mult de tine, sa transpiri cat mai mult, sa obosesti cat mai mult

| HeroWolf explică (pentru Caranfil):

Mersi!

3 răspunsuri: