| BoGdAneluL17 a întrebat:

Am 16 ani si daca aveti rabdare sa cititi tot,v-as fi foarte recunoscatoare.E vorba de semnificatia unui vis asa ca sa va povestesc.
Eram in vis, afara era senin si soare, stateam cu cineva si ii povesteam ca am un copil si cat de inspaimantata eram eram ca familia o sa faca crize si nu o sa fie de acord.Se facea ca sunt la urgente, nascusem acolo,dar nu aparuse in vis nimic felul in care nascusem si altele,pur si simplu nascusem,iar eu fugeam si intrasem intr-un tir,dar in el in spate,apoi, Cristina(sora mea) si facea ca toti dracii si mi-a pus copilul in brate,in momentul ala am simtit ceva inexplicabil,foarte puternic,un sentiment puternic de iubire pura si diferita,parca totul era real,ceva special si foarte real,dar nu stiu cand il luasem in brate,nu stiu de ce, dar erau doi si unul disparea si nu l`am mai vazut si stiam ca e mort copilul si totusi era asa de frumos se facea ca are ochii albastrii, dar era foarte frumos.Cand il strangeam in brate simteam o caldura puternica,simteam ca ma iubeste,nu am vrut sa-l alaptez,dar totusi imi era mila de el si toti se certau cu mine, dar copilul era frumos si ma uitam orbita la el, il tineam stans sa nu-l pierd sa nu mi`l ia cineva si totusi eram si trista in acelasi timp. Dupa am vazut imaginea tateisadcare a murit cand aveam doar 7 ani sadsi mai simt si acum sentimentul ala puternic.Ce parere aveti, ce semnifica asta?

3 răspunsuri:
| Mymiii a răspuns:

Doamne! Nu imi vine sa cred! Si eu am avut un vis asemanator, am nascut un baiat cu ochii albastri si il tineam in brate si ma simteam atat de protejata si de fericita si il priveam cu admiratie si am spus: " Ce minunatie frumoasa." Acest vis nu il voi uita! A fost special, a fost clar nu ca alte vise in ceata. Eu cred ca atat in cazul meu cat si intr-al tau ca este vorba de ceva bun ce ni se va intampla in curand. Asteapta miracolul!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mymiii):

Eu creca un Inger a fost pe la voi, sau cam asa ceva thinking

| Mymiii a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing