Si eu sunt o fire mai sensibila si stiu exact prin ce treci! Cand eram in scoala generala aveam un prieten foarte bun si ne intelegeam foarte bine. Colegii, care acum imi dau seama ca erau invidiosi ca nu aveau un prieten atat de bun isi bateau joc de noi si ne faceau gay. Sti tu cum e, cand sunt in grup sunt tari si sunt toti pe tine. Pe mine m-a durut mult chestia asta, chiar am ajuns sa ma intreb daca eu chiar sunt gay. Am ajuns la concluzia ca nu sunt ceea ce zic ei ca sunt, ci sunt ceea ce zic eu ca sunt! Si asa esti si tu. Nu e rau sa stai mai mult cu fetele, si eu intre fete ma simteam ok, de fapt am in plan sa fac o chestie online despre fete. Am recomandat multora si mai iti recomand si tie MEDITATIA. Nici nu iti imaginezi cat de ok te simti. Nu zic ca totul o sa fie perfect, dar o sa te ajute sa fii mai linistit si crede-ma ca te ajuta sa nu-ti pese prea mult de parerile altora. Mie imi pasa foarte mult de parerile altora, dar acum nu-mi mai prea pasa. Aici e videoul in care iti arata cum sa meditezi. E in engleza, daca nu intelegi, intreaba-ma: https://www.youtube.com/watch?v=oeIxp6nB2bM.Fii deschis la acest concept, pentru ca te ajuta foarte mult. Sper ca te-am ajutat! O seara frumoasa! :)
Pe scurt oameni rad de ceea ce nu cunosc, sau se tem.Si eu am fost marginalizat in generala/profesionala (mai putin in profesionala,ca mam alturat lor cu tutunul, bautura, chiulu) ei rad pentru ca nu inteleg, si vad ca te afecteaza, ei nu gandesc ca pe termn lung te poate distruge.Si faza cu sunt 'sensibil' eu cand ti-am vazut numele de user 'ursulet97' ma cam bufnit rasu fara suparare, ai o varsta numai ai 12 13 ani sa ai nume din astea Eu zic sa te gandesti, sa pari si tu a barbat, sa arati a barbat chiar daca esti sensibil in interior.Pai e normal sa intri in gura lupului.Cand esti foarte feminin... Gen par lung, sa nu ai par pe fata deloc, evident ca ei se leaga de oameni se cred maturi si barbati.Si la barbati mai finuti si mai sensibili care arata si a oameni sensibili le sta cam rau cand isi arata latura sensibila.Mie personal eu am un look mai vulgar, mai iesit din comun, daca imi arat partea sensibila pot doar sa sochez, nu sa atrag priviri urate.Incearca sa iti gasesti o masca
Multi baieti dunt facuti asa la noi in clasa si acum imi dau seama ca ei chiar sunt deranjati de asta. Ti-as recomanda sa te gandesti ca viata lor e prea plictisitoare, nu au de cine sa se ia si se iau de tine, fiindca sunt invidiosi. Ca sa nu cazi intr-o depresie incrpe sa socializezi mai mult face to face cu o persoana, asculta muzica, plimbata departeaza-te de tv, calculator televizor. Eu mi-am inchis si facebook-ul ca ma obseda. Acum ma simt mult mai bine, am timp sa citesc si sa fac temele....alte sfaturi nu am... sper ca te-am ajutat. :*:*:*