| Mr97ScZ a întrebat:

Am 16 ani si vreau si eu sa conduc o masina pentru prima data.Problema este ca parintii mei nu-mi dau voie ca cica mai bine este sa invat de la 18 ani...VOi ce credeti? SA conduc sau sa mai astept? Daca spuneti sa conduc, sugerati-mi si niste locuri anume, ca sa nu fiu dracu prins de politie.
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| 1aprilie a răspuns:

Poti sa încerci nu-i nimic rau daca nu faci accident.Eu am urcat prima data la volan la 14 ani, am condus pe la 12-1 noaptea cand părinţi dormeau pe strada din fata casei si nu m-a prins politia sau părinţii happy. P.S.:stau in Bucuresti

3 răspunsuri:
| Ionutzu0077 a răspuns:

Baaa nu fi nebun si eu la 16 aveam tentatia sa conduc dar am asteptat pana la 18 si ce crezi am dat de carnet si e bine acumwinking dar daca vrei poti da de carnet si la 16 ani B1 de exemplu pentru masinute mici cum ar fi matiz sau polo... acum poti invata daca ai pe cineva din familie care conduce spune-i sa te invete din timp ca la 18 sa iti fie mai usorwinking locurile care nu sunt asa tare vizitate de politie sunt parcarile mari sau nha strazile dintre blocuriwinking dar in rest daca esti de la tara pe imas daca stii ce inseamna big grinwinking

P.S. Bagati mintile in cap asteaptawinking iti vine randul odata si-o datawinking Funda!

| tofanlucian12 a răspuns:

Ai timp si eu am pus mana pe volan la 18 ani... nu este graba!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci frumos pe un camp cu taicatu /maicata sau cine mai are carnet prin familia ta si iti testezi acolo calitatile de sofer